22. huhtikuuta 2013

Kevät kevät tullut on!

Oli taas vaihteeks ihana viikonloppu ja se oli taas ihan liian lyhyt.

Lauantaina herättiin aikasin viemään lumppuja Marttojen keräykseen. Me siivottiin aiemmin meidän vaatekaappi ja me saatiin kerättyä yks jättimäinen Jyskin kassillinen vanhoja vaatteita. Kun oltiin saatu heivattua lumput sinne keräykseen, niin me suunnattiin K-Rautaan. Ostettiin siemeniä ja yks ruukku ja jättisäkki multaa.
Oli niin ihanan aurinkoinen päivä, et oli pakko puuhastella vähän puutarhassa. Laitoin tuon mun minikasvimaan kuosiin ja istuttelin sinne taas vähän porkkanan siemeniä ja herneitä. Antti pakotti mut istuttamaan sipulia, vaikken tykkää sipulista yhtään :D
Näyttää vielä niin karulta, kun kevät on vasta niin alussa, mutta toivottavasti sieltä lähtee jotain kivaa ja herkullista kasvamaan :)

Huomattiin muuten aika jännä juttu, kun meiän viime vuotiset valkosipulit oli alkanu kasvaa ihan iteksiin siellä lumen alla. Ei saatu viime kesänä kerättyä satoa ollenkaan, mut nyt siellä oli jo heti samantien pienet vihreät taimet kasvamassa. Jännittävää! Ne muuten tuoksu aika voimakkaalle. Antti sano, että siellä mun kasvimaanurkkauksessani tuoksuu ihan pitserialta :D

Saatiin siirrettyä myös meiän chilit ruukkuihin. Nyt meillä on siis kuusi Naga morichia ja kaks jotain muuta chiliä. On vissiin tarkoitus antaa pari noista Naga moricheista Antin mutsille, kunhan ne tuosta ensin vähän kasvaa. Toivottavasti tänä vuonna tulee vähän parempi sato kuin edeltävinä vuosina, kun ei olla oikein jaksettu hoitaa meiän chilikasveja.

Pitkän puutarhassa uurastamisen jälkeen palkittiin itsemme tortilloilla ja leffalla :)

Sunnuntaina piipahdettiin Krisun esikoisen, Miian, synttäreillä. Oli ihana taas nähdä tyttöjä ja me päästiin vähän jubailemaan Krisun kanssa ens viikonlopun synttäritupareista. Iih odotan jo niin innolla! Krisun tytöt on kyllä niin söpöjä. Miia on jo niin iso tyttö ja se vaan ihan innoissaan kertoi meille kaikenlaisia juttuja ja esitteli lelujaan. Mun ujo kummityttöni Neeakin innostui pelailemaan Antin kanssa Angry birdsiä :D Heh hassut.

Päivä läheni taas nopeasti iltaa ja sunnuntai-ilta menikin Olipa kerran-ohjelmaa ja Kostoa kattellessa. Niin se vaan viikonloppu hujahti vaikkei mulla ees pitäny olla mitään suunnitelmia!

Meikä häippäsee täst nyt syömään ja kattomaan jotain ohjelmaa.

Palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti