19. huhtikuuta 2013

Superpäivä

Käytiin eilen, Finnkinon superpäivänä, kattomassa elokuva nimeltä G.I. Joe: Kosto 3D:nä.
Elokuvan traileri näytti ihan hyvältä ja noh... siinä on Bruce Willis, mut ei se sit ollutkaan yhtään erikoinen. Ihan perus action pätkä. Siinä ei oikeen tapahtunut mitään erityistä kohokohtaa vaan se oli tasapaksua huttua koko leffa. G.I. Joe: Kosto on jatko-osa ja siltä se vähän näyttikin. Hahmot pitäis olla katsojalle jo ennestään tuttuja, mutta ei mulla ollut oikeen mitään muistikuvaa niistä edellisistä leffoista.

Siinä oli ihan tyylikkäitä aasialaistyylisiä taistelukohtauksia, mutta ne taiskin olla sitten ainoot hienot efektit koko leffassa. Jos ei päätähtinä olis ollu "The Rockia" ja Bruce Willisiä, niin se olis ollut huomattavasti tylsempi elokuva.

Antaisin elokuvalle vaivaiset kaksi ja puoli tähteä viidestä.

Huomattiin muuten, että Tennarissa oli uudenlaiset 3D-lasit. Tai en tiedä onks ne ollu kauanki, mut mulle uudet. Ennen ne oli semmoset massiiviset ja painavat, mut noi uudet on semmoset tosi kevyet ja hepposet. Luulin aluks, että noihan on ihan rihkamaa, et on varmaan tullu liian kalliiks ne "hienot" 3D-lasit. Mut sit ku se elokuva alko, ni voi että miten kirkkaalta ja aidolta se näytti. Nuo uudet lasit toimii paaaaljon paremmin kuin ne vanhat. Haluun kotiinki noin hyvin toimivat lasit :D Yks pieni miinus noissa on se, että mun massiivisankaiset rillit ei kauheen hyvin mahdu tuonne alle. Tai mahtuu, mut tarviin sit isommat nenänvarren, et ne ei valuis kokoajan silmiltä :D

Mut joo, oli kivaa käydä taas pitkästä aikaa leffassa. Viel ois paljon leffoja joita haluaisin nähdä. Ainaki Warm bodies ja Ironman 3 ja mitähän muuta siel olikaan.

No mut kattellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti