1. huhtikuuta 2013

Remppailua

Jee! Sain viimeinkin mun koneeseeni uuden virtajohdon, eikä tarvi enää lainailla Antin koneesta johtoa. Saan viimein parempia kuvia koneelle, eikä tarvi kestää pelkkiä tabletin pikselikuvia.

Viime päivät on mennyt remppaillessa saunan ovea (jonka Romeo ikävästi raateli) ja maalin kuivuessa katseltu Game of Thronesia. Saatiin ovi nyt johonkin kuntoon ja toivon, että se kelpaa myös mun isälleni. Game of Thronesiakin tuli katsottua toinen kausi loppuun ja nyt harmittaa, kun pitää taas odotella seuraavaa kautta ikuisuuden. Tietty aina vois ostaa Cmoren tai ladata laittomasti netistä, mut saatan odottaa siihen, että kolmas tuotantokausi löytyy jostain bluerayna.

Varsinaisen remontoinnin lisäksi on tullut tehtyä myös jonkin sortin kehon remppaa. Kerroin aiemmin aloittaneeni kymmenen päivän Detox + Zumba kuurin ja nyt alkaa olla 10 päivää lopuillaan, kun tänään on jo viimeinen päivä.

Voisinkin siis paljastaa vähän kuurista saatuja tuloksia ja mielipiteitä.
DSC_1076DSC_1077
Detox-kuurin juominen onnistui oikein hyvin. Aluksi mietin, että saankohan mä edes sitä litraa juotua päivässä, mutta lopulta juoma ehti loppua jo iltapäivään mennessä ja teki melkeinpä mieli lisää. Mietin myös, että kyllästynköhän tuohon persikkajääteen makuun, mutta lopulta totuin siihen ja saatoin huikkasta ison lasin naamaan hetkessä.

Ja nyt niihin vaikutuksiin. Olen parista otteesta lukenut, että Detox kuurin pitäisi virkistää ja joillakin saattaa kehonpuhdistuksen myötä ilmaantua finnejä iholla. Alussa, kun join lasillisen tuota juomaa, niin alkoi kauhea vipiniä. Olen ihan mielettömän herkkä kaikille energiajuomille ja jopa pelkkä tee saa jalat vipattamaan, joten minä kyllä tunsin sen virkistävän vaikutuksen. En juo kahvia, mutta voin kuvitella miten se minuun vaikuttaa. Detoxin sisältämä vihreätee siis kyllä vaikuttaa virkistävällä tavalla.

Valitettavasti minuun vaikutti myös detox kuurin ns. huonot puolet, elikkä finnit. Aloin huomata, että jossain kolmannen päivän kohdalla naamaani alkoi ilmestyä pieniä näppyjä. Minulla ei luonnostaan ole täydellinen iho, mutta finneistä en ole kärsinyt pahemmin kuin tiettyyn aikaan kuukaudesta ja nekin yleensä leuan seudulla. Eli siis kärsin jonkin sortin hormoniaknesta, mutta nyt ei ole se aika kuukaudesta, vaan detox-kuuri alkoi selkeästikkin puskemaan läpi naamastani. Näppyjä alkoi ilmaantumaan joka päivä vaan enemmän ja enemmän. Nyt näytän ihan viistoista kesäiseltä teiniltä, jonka naama kukkii pahimmillaan. Toivottavasti naamani palautuu ennalleen kuurin loputtua.

Kokeilin Detox kuurin yhteydessä myös tuota pintaverenkiertoa vilkastuttavaa vartalogeeliä. Parhaimman tuloksen saa levittämällä sitä aamuisin ja iltaisin vartalon ongelma kohtiin. Levitin sitä kuitenkin suosituksista huolimatta pelkästään iltaisin takareisi-pakara-alueelle. Geeli imeytyi todella nopeasti, joten se ei tahmannut vaatteita. Iho tuntui levityksen jälkeen ihanan sileältä ja tasaiselta. Selluliitti väheni huomattavasti, mutta ei vielä ihan täysin kokonaan, mutta aion ehdottomasti vielä jatkaa geelin käyttöä. Se tuoksuu mielestäni niin ihanalta.

Selkeitä vaikutuksia siis on havaittavissa ja suosittelen ehdottomasti ainakin kokeilemaan kyseistä kuuria. Ainakin se on täysin hintansa väärti.

Olen myös näiden kymmenen päivän aikana suorittanut Tighten & Tone Zumbaohjelmaa. Tein ohjeen mukaisesti kullekkin päivälle tarkoitetun ohjelman ja huomasin voimistuneeni huomattavasti viimeisten päivien aikana. Aluksi lihakset olivat mielettömän kipeät, mutta sitkeästi suoritin kaikki ja ohjelmat alkoivat tuntua helpommilta. Minun ei varsinaisesti tarvitse pudottaa ollenkaan painoani, mutta laihduin parhaimmillaan 1,5kg.
Mulla heittelee yleensä paino sen plusmiinus kilon, mutta muuten se pysyy aina lähes samana. Olis oikeestaan kiva jos sitä painoa tulis joskus vähän lisää lihaksen muodossa, mutta muussa tapauksessa en ole painoani juurikaan tarkkaillut.

Ruokavaliota en ole muuttanut ollenkaan. Herkuttelin tuona kymmenen päivän aikana helposti karkkia, sipsiä, poppareita ja etenkin pääsiäismunia, joten olisin varmaan voinut laihtua enemmänkin, jos olisin sitä tavoitellut. Tuolla Zumballakin saa varmasti mahtavat tulokset aikaan, jos myös syö terveellisesti.

Siinä siis kokemukset ja mielipiteeni kymmenen päivän kuuristani. Onko kukaan muu koskaan kokeillut tai haluaisitko kokeilla Detox-kuuria tai Zumba DVD:itä?
DSC_1364
Sorgen, mulla ei ole mitään kehonmuokkaus kuvia tarjolla, mutta arvaattekos kuka ois vähän kampaajan käsittelyn tarpeessa? :D Hieno "liukuvärjäys" mulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti