26. huhtikuuta 2013

Motivaatio kadoksissa

Haluaisin kirjoitella enemmän ja useammin, mutta ei jaksa, ei kiinnosta, ei huvita.

Mä yleensäkkin kirjottelen lähinnä vaan itselleni muistoksi näitä sepustuksiani ja lueskelen niitä sitten vuoden päästä ja pohdiskelen syntyjä syviä. Välillä joukkuun eksyy tietysti myös innostuksissani mainostamiani juttuja, mutta niitä on turhaa ottaa liian vakavasti. Välillä tietysti tulee kateuskohtaus kaikenmaailman muotibloggaajia kohtaan, kun ne saa niin paljon etuja blogistaan, mutta mä olen lopulta ihan tyytyväinen siihen, että saan aina silloin tällöin jakaa mielipiteitäni asioista ja kaverini voivat välillä lukea menemisistäni ja niin pois päin.

Nyt pitäiskin vaan taas muistuttaa itelle, et ihan hyvä tästä tulee. Pysy vaan omana ittenäs.

Jospa tämän ihmeellisen motivointipuheen jälkeen jaksais kertoa jostain muustakin :D
Ensinnäkin kaikkien harmiksi Krisun synttäri-tuparit piti perua, joten huomenna ei siis ole menoa minnekkään. Olin jo valmis leipomaan kakkuakin sinne viemisiksi, mutta nyt kävi näin. Ehtiihän sitä.

Oon saanu viimeaikoina paljon kivoja postipaketteja, mutta nyt keskityn vain yhteen, nimittäin HOUSEN VIIMEINEN TUOTANTOKAUSI!!! Joo siis se tuli taas ns. automaattisesti postissa, kun olin laittanut sen joskus puol vuotta sitten varaukseen CDON.comista :D Sitten se vaan päätti tupsahtaa postissa kotiin ja mehän tietysti katottiin heti ensi-istumalta neljä jaksoa.
Housen kahdeksas ja samalla viimeinen tuotantokausi alkoi mukavasti vankilasta. Pitihän sekin nyt nähdä, kun Housen mahtava persoona pääsee valloilleen kaikkien raakalaisten keskellä. Heh heh.

Naurettiin taas vedet silmissä kaikille Housen letkautuksille ja jumahdettiin sit katsomaan sitä koko loppupäiväksi. Neljä jaksoa siis tosiaan ehdittiin jo katsoa ja hyvältä vaikuttaa.
Nyt vaan sitten pelolla ja jännityksellä katotaan, että miten käsikirjoittajat ovat päättäneet taas tämänkin huippusuositun sarjan saattaa päätökseen. Toivottavasti ei tuu mitään ihan totaalisen ärsyttävää loppua, mutta saas nähä.

Älkää pliis spoilatko, jotka ootte seurannut sarjaa laittomasti netistä lataillen. Kiiiiitooos!

Mutta sellasta taas tällä kertaa. Ens kerralla taas jotain vähän järkevämpää tekstiä :)

Mukavaa perjantaita!

TGIF!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti