27. huhtikuuta 2013

Shoppailu auttaa

Vaikkei päästy tänään viettämään Krisun synttäri-tupareita, niin päästiin me sentään vähän shoppailemaan. Mentiin mahdollisimman pian heti aamusta(aamupäivästä) Itikseen koska....no koska siellä on New Yorker ja New Yorkerista ei tyhjin käsin noin vain lähdetäkkään :D
Etsi kuvasta koirat :D

Tänään oltiin liikenteessä tämän näköisenä. Olen jo pitkään etsinyt täydellistä kevät/syystakkia ja selaillut kaikki mahdolliset nettikaupat läpi. No Zalandossa tuli vastaan ihan täydellinen takki, mutta se ei kyllä ihan ollut niin ohut takki kuin mitä hain. Otin riskin ja pistin tilaukseen. Se on kyllä ihan täydellinen, mutta ihanan karvavuorensa takia liian lämmin kevättakiksi. Mutta "onneksi" Suomen kevät on kylmä kuin talvi ja tämä takki sopii siihen täydellisesti :D Jalkaan iskeytyi Nellyn aleista löytämäni kosmosleggarit.

Ennen shoppailureissun kohokohtaa (eli siis sitä New Yorkeria) koluttiin kuitenkin muutkin kaupat läpi... ihan vaan muodon vuoksi. Ekat saaliit taiskin löytyä Seppälästä.
Aloitettiin pienillä löydöillä eli kosmetiikalla. Halusin päästä kokeilemaan tuota, monessakin blogissa hyväksikin todettua, Wet 'n wildin peitevoidepalettia. Sen lisäksi siellä oli paljon iiiihanan värisiä kynsilakkoja, joten päätin päivittää varastojani parilla säihkyvällä uutukaisella. Lisäksi perus ihonväristä luomiväriä mulla ei vielä ollutkaan.

Itiksen läpikulkemisreitti on aina sama, joten seuraavaksi oli vuorossa tietenkin Gina Tricot.
Sieltä löytyi nuo ihanat palmukuvioiset leggingsit. Hieman kyllä kalliit olivat, mutta niin ihanat jalassa, joten kassan kautta kotiinhan ne lähtivät. Ja juuri ennen sovituskoppiin marssimistamme, bongasin tuon iiiihanan Star wars topin tai oisko tuo nyt jo tunika, kun se on aika pitkän mallinen. Siinä on myös tyylikkäästi avonainen selkä, mutta pikkasen harmittaa, kun tuo kuva on mielestäni ihan (tai ainakin melkein) sama kuin vuosi sitten H&M:stä ostamassani pinkissä t-paidassani. No ei maha mittää. Tiesin, että rakas nörtti poikaystäväni arvostaisi tätä paitaa siitäkin huolimatta. Ja minä tykkään kovasti! Melko hintava oli tämäkin toppi, tuosta Star Wars merkistä johtuen. Yolo, yolo! :D (You only live once, uskottelen itselleni)

Pikaiset visiitit BikBokissa ja Cubuksessa eivät tuottaneet tulosta, mutta pian oltiin jo päästy päivän kohokohtaan; New Yorkeriin.

New Yorkerissa oli ihan hirmuinen tungos, kun vaaterekeissä roikkui mielettömät määrät alennuksessa olevia vaatteita. Siellä oli taas jos jonninmoista blinbling-toppia, mutta tällä kertaa mukaani tarttui uusi pikkumusta(koskas lähetään viettää taas tyttöjeniltaa??), kiva toppi pitsiyksityiskohdilla, ihana pöllöteeppari pöllöfriikille ja kesäksi ihanat uimashortsit! Tuommosia shortseja oonkin kaipaillu ja nuo on ihan sairaan södet. Iih odotan kesää taas astetta kovemmin. New Yorkeriin sain hujahtamaan vajaa 50 euroa. Huomattavasti halvempaa kuin Ginassa.

Seuraavaksi matkamme johti kohti H&M:ää.
No vielä löytyi uusi toppi kesäksi. Tuo on ihana reippaasti läpinäkyvä pitsitoppi ja tulee varmasti olemaan kovassa käytössä kesällä. Piti myös ostaa uudet shortsit kesäksi ja tällä kertaa viininpunaisessa sävyssä. Kuvassa vähän vääristynyt väri.

Ihan kiva saalis taas tälläkin kertaa. Nyt ei sitten tarviikkaan vähään aikaan ostaa yhtään mitään :D Ei kyllä olis rahaakaan, jos meinaan vuokranki maksaa joskus. Käytiin me myös Tiimarissa hakemassa vähän askartelujuttuja Vappua ajatellen. Kerron niistä sitten lisää myöhemmin.

Oli taas ihana pikanen shoppailupäivä ihanan tyttöni kanssa ja mikä parasta, päästiin taas juoruilemaan yhdessä. Ah shoppailu on niin terapeuttista :)

Huomenna mennään katsastamaan Antin kanssa Ironman 3 ja syödään taas ämpärillinen poppareita!!! :D

Mukavaa illanjatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti