8. huhtikuuta 2014

Angry Birds synttärit

Sunnuntaina oltiin Krisun esikoisen Miian 7-vuotissynttäreillä, jonne lupauduin taas tekemään kakun. Teemana oli tällä kertaa Pink Angry Bird Stella.
Edellisestä täytekakustani onkin jo aikaa, joten tuli taas hieman hoppua tämän teossa, eikä taaskaan oltu ajoissa paikalla :D 

Täytetoiveena oli mansikka ja päärynä, joten tein taas lemppariohjeeni mukaan tuon mansikkatäytteen. Päärynätäytettä en olekkaan ennen tehnyt, joten yritin soveltaa tuota mansikkatäytteen ohjetta myös päärynään. No eihän se siinä kauheasti maistunut kun päärynä on niin miedon makuinen hedelmä, mutta ei se onneksi pahaa ollut. Itseasiassa sain paljonkin kehuja kakun mausta ja noh koristelustakin tuli kehuja vaikka siinä olikin paljon parantamisen varaa. Ensinnäkin tapahtui legendaariset ja kerma loppui kesken pursotuksen ja saattoi Stella Birdsille tulla ehkä hieman liian vahvat kajaalitkin :D Onneksi se ei synttärisankaria haitannut. Kaiken lisäksi nuo reunojen kermapursotukset menivät sen siliän tien kun pikkuinen Iitu neiti kävi vähän liian läheltä ihastelemassa kakkua. Hihihi.

Kaiken kaikkiaan synttärit olivat oikein onnistuneet ja kuin kenen tahansa pikkutytön toivomat ilmapalloineen ja koristeineen. Miia sai paljon lahjoja ja koska pikku neiti menee ensi syksynä kouluun, sai hän lahjaksi myös ikioman puhelimenkin. Sellainen vaaleanpunainen ja soma pieni puhelin, joka sopi pienellesuurelle tytölle kuin nakutettu.

Valitettavasti meidän piti hipsiä kotiin jo lahjojen avaamisen jälkeen, koska meillä odotti kotona kaksi nälkäistä karvakaveria. Olivat pojat jo hieman äkäisinä siellä, kun joutuivat niin kauan ruokaansa odottelemaan. Illalla pojat ottivatkin pari kertaa yhteen ja mulla alkoi taas pieni epätoivo hiipiä korvan takaa. Mä en kestä jos ne rähinät alkaa taas kuin tyhjästä. Valitettavasti viimeisenä vaihtoehtona on viedä Romeo piikille ja me todella toivotaan, että nämä rähinät saadaan hoidettua pois mahdollisimman pian. 

Huoh.

2 kommenttia:

  1. onpa hieno stella kakku! :) Onko sokerimassasta tehty kokonaan tuo stella?

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon kommentistasi :)
    Joo sokerimassasta teen yleensä kuorrutteet, koska se ei ole niin pahan makuinen :D

    VastaaPoista