5. huhtikuuta 2014

Kynnet koreaksi

Eräs hieman ehkä epätavallinen heräteostos saapui torstaina postissa ja päätin kokeilla sitä tänään. Kyseessä oli siis kotikynsistudio.
En ole koskaan ollut mikään himo kynsi-ihminen, mutta viime kesänä kun Aino teki minulle superhienot geelikynnet, innostuin itsekin tästä kyseisestä harrastuksesta. Ei kai se nyt niin vaikeata voi olla.


Huomasin Offeriumissa tarjouksen, jossa sai tämän kynsistudion hintaan 69 euroa. Mielestäni ei mikään ihan älyttömän paha hinta, kun miettii mitä kaikkea siinä tuli mukana. Suomessahan nämä maksaa varmasti maltaita, mutta ebaysta kuulemma saa halvalla aloitussettejä ja tarvikkeita. Tässä minun paketissani tuli mukana mm. 50 kpl kymmentä eri kokoista tippiä, kynsiliima, tippileikkuri, kärkimuotteja, 12 eri väristä hilettä, söpöjä rusetti kynsikoristeita, kaksi viilaa, cleanser, kolmea eri väristä geeliä, päällysgeeli ja monta erilaista sivellintä. Näillä pääsee jo erittäin hyvin alkuun.

Kattelin ekaksi Youtubesta pari ohjevideota ja niistä rohkaistuessani päätin kokeilla itsekkin.
Väkersin näitä varmaan kolme tuntia, kun en oikein ollut varma mitä pitää tehdä ja miksi ne näytti kokoajan ihan epämääräisiltä möhkylöiltä. Noh harjoitus tekee mestarin. Olen kuitenkin näihin todella tyytyväinen ja tuo keltainen hile on ihanan keväinen.

Katsotaan miten kauan nämä kestää minun käytössäni, mutta odottelen jo innolla koska pääsen kokeilemaan lisää erilaisia geelilakkauksia ja ehkä vielä jonain päivänä niitä tippejäkin. Hihii. Niin ja neuvoja aloittelijalle otetaan mielellään vastaan :)

Mutta näillä mennään, mukavaa lauantai-iltaa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti