7. huhtikuuta 2014

On se pieni maailma koirillakin

Käytiin sunnuntaina poitsujen kanssa koirapuistossa. Oltiin sovittu treffit Antin vanhempien kanssa, kun he toivat koirapuistoon mukaan myös heidän pikkuisen Maisa-koiransa.
Maisa on vasta kuuden kuukauden ikäinen Jackrusselin pentu. Sillä kuulemma riittää energiaa niin paljon, että on ehtinyt jo tuhota monen monta sähköjohtoa kotonaan. Siksipä Antin porukat halusivat lähteä meidän poitsujen kanssa koirapuistoon, jos ne sais vähän purettua Maisan energiat muuhunkin kuin tuhoamiseen :D
Osku ja Romeo tulee jo tosi hyvin juttuun Maisan kanssa, siitäkin huolimatta että se yritti parin kuukauden ikäisenä kovasti tarttua pienillä naskalihampaillaan kiinni poikien poskivilloihin. Maisa on muuten ihan mieletön pomppija. Antti on jo muutamisen kerran todistanut Maisan huikeat voltit :D Vissiin ihan perus ominaisuus Jackrusseleissa.

Emme ehtineet olla koirapuistossa kuin hetkisen, kun koirapuistoa kohti käveli uusi tulokas. Katselin, että näyttää vähän lagotolta, joten menin tervehtimään heitä, kun he astelivat sisään koirapuistoon. Hetken siinä rupateltuamme, totesimmekin, että mehän olemme nähneet aiemminkin.
Kyseinen lagotto osoittautuikin olleensa Oskun serkku Paavo. Olimme nähneet vain kerran aiemmin talvella, kun olimme luovuttamassa pojista verta lagottojen kertymätaudin tutkintaan. En yhtään tajunnut, että he olivat myös olleet siellä ja me jäimmekin Marisan kanssa hetkeksi jutustelemaan heidän kanssaan.
  Paavo on saman ikäinen kuin Maisa eli kuuden kuukauden ikäinen, joten heillä oli energiat hyvin samalla tasolla. Koirapuistoon asteli vielä lisäksi yksi pikkuinen koira, joten nyt saivat koirat juosta täysillä.
Menoa ja vilskettä riitti. Tämä kuva on mielestäni niin huvittava, kun kaikki näyttää siltä kuin he lentäisivät eteenpäin. Siltä ne välillä näytti muutenkin, kun menivät niin lujaa :D

Pian alkoivat nuorimmatkin haukut olla jo sen verran väsyneitä, että alettiin lähteä takaisin kotio päin. Eipä mennyt aikaakaan kun meidänkin poitsut jo sammuivat ihan totaalisesti. Loppuilta menikin sitten rauhallisesti kotona täytekakkua leipoen. Kakusta lisää myöhemmin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti