7. huhtikuuta 2014

Yksi uusi ja viimeinen viikko

Tänään alkoi viimein viimeinen työviikko ennen lomaa ja sitten pääsee vihdoinkin rentoutumaan ja löhöämään...kotona :D Mitään suunnitelmia ei siis ole luvassa, mutta kyllä sitä lomaa on taas kuulkaas odoteltukkin.
Tänään menin viimein pyörällä töihin, koska oli niin mukavan raitis ilma...not. Tosissaan matkakortista loppui aika, niin oli pakko sitten lähteä pyörällä liikenteeseen, niin ei tarvi vain viikoksi ladata aikaa kortille. Oikeastaan tuo pyöräily tuntui oikein mukavalta. Vaikka ulkona oli vain 2 astetta lämmintä, niin mulle ei tullut yhtään kylmä. Saa taas kiittää mun superihania juoksutrikoitani <3

Tällä viikolla tapahtuu paljon kaikkea jännittävää. Ensinnäkin Game of Thronesin neljäs tuotantokausi alkaa ja mä olen ihan vain sitä varten ostanut HBO Nordicin!
Tällä kertaa ei maltettu odottaa, että tämä tulee blueraylle, vaan oli pakko tilata maksullinen kanava tätä varten :D No ei haittaa yhtään. Pääsenpähän samalla katsomaan Girlsin kolmannen tuotantokauden, jipii! Siellä on myös paljon muita kivoja sarjoja mitä voi katsoa, kuten True Blood ja sitten yksi uusi sarja mitä en ole nähnyt, muuten kuin vilaukselta Kanarialla, ja mielenkiintoni heräsi. Sarjan nimi on muistaakseni Masters of Sex. Kuulostaa tosi lupaavalta. Raportoin siitä kohan ehdin sitä vähän vilkaisemaan enemmän.

Mitäs muuta. No huomenna jännätään ainakin Antin työhaastattelua. Tätä ollaan oikeasti odotettu kuin kuuta nousevaa ja nyt se viimein tapahtuu. Odotetaan parasta, pelätään pahinta. Mä jo sanoin Antille, että "ostetaan se HBO sit lohdutukseks jos et saa töitä....ja sit jos saat sen työpaikan, ni juhlitaan sitä ostamalla HBO :D" haha kätevää.

Keskiviikkona ois luvassa mahdollisesti kirppistä. En ole vielä ihan satavarma, mutta jos hyvin käy, niin saan pöydän Malmin Pöytäparkista keskiviikosta eteenpäin. Siitä sitten lisää myöhemmin.

Torstaina käydään mutsilla ja samalla viedään roinaa metalliromunkeräykseen. Kunnon kevätsiivous siis luvassa.

Perjantaina jos sais hetken hengähtää, niin lauantaina onkin jo luvassa tyttöjen iltaa parin vanhan luokkalaisen kanssa. Luvassa ainakin Amarillossa herkuttelua ja mahdollisesti myös jatkot parilla jossain... en tiedä missä, mut Krista, mä luotan siihen, et sä lähet mun kanssa johki viel radalle ;)

Että semmosta meininkiä tällä kertaa, palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti