4. kesäkuuta 2015

Koukussa

Ehkä suurin syy siihen, miksi hamstraan villalankoja joka paikasta, on se, että tajusin viimein tilata ebaysta itselleni uudet virkkuukoukut. 


Ja voi että, miten ihania ne onkaan. Ensinnäkin ne on ihan super söpön värisiä ja toiseksi, niissä on maailman mukavimmat kahvat.


Vai varsi, vai mikskä tuota nyt kutsutaan. Ihanan pehmeää silikonia vai mitähän lie ja niin mukava kädessä. Nyt ei enää sormet jumitu hetken koukkuilun jälkeen, eikä käsien hikoillessa putoa koukut kädestä.


Ja nyt kun on kaikkia kokojakin, niin saa varmasti valittua oikean kokoisen koukun oikealle langalle. Ja tiettekö mikä parasta! Nämä koukut maksoi vaan noin 10 euroa, jos sitäkään. En muista tarkkaan.

Eikö alakkin heti tehdä mieli alkaa virkkaamaan, kun näkee nämä puikot? :D

2 kommenttia:

  1. Perse, joskus tympäsee ku ei vaan oo taitoa/hermoja käsitöihin, ois niin kiva ostella kaikkia puikkoja ja koukkuja ja lankoja. Paljon lankoja! Niitä on niin kiva hypistellä. Hirviänä monesti päässä pyörii kaikenlaisia ideoita mitä kaikkia vois tehä muttako ei vaan pysty eikä kykene. :D Viimestää sitte ku mummosta ja anopista aika jättää niin tarttee varmaan oikeesti rueta harjottelemaan kutomista ja varsinki sitä kantapään tekoa.. :D

    VastaaPoista
  2. Pakko myöntää, että mullekkin on noita lankoja kyllä nyt kertynyt enemmän ku tarpeeks :D Joskus en vaan raaski käyttää niitä, jos en ole satavarma siitä tuleeko se tekele onnistumaan, haha.

    VastaaPoista