24. kesäkuuta 2015

Valmistujaiset

Hups, meinas ihan unohtua, että lupasin palata vielä niihin Antin valmistujaisjuhliin. Kunnon kameraa mulla ei tietenkään taas ollu käytössä, joten taas on tyydyttävä kännykkäotoksiin. Sanooko kukaan enää edes kännykkä :D haha.

Nojoo, mutta tosiaan. Meni lauantaiaamuna vähän tiukille aika, kun oli niin paljon kaikenlaista tehtävää. Täytettiin Antin kanssa tuulihatut kahdella eri suolaisella täytteellä ja mutsi tuli onneksi kahdentoista aikaan auttamaan järjestelyissä. Juhlat alkoi kahdelta ja Aino tuli vastan yhdeltä auttamaan kakkujen koristelussa. Onneksi oltiin sentään tehty jo lakki- ja kukkakoristeita marsipaanista/sokerimassasta etukäteen, niin ei tarvinnut kuin asetella ne paikoilleen. Vähänhän se meni häsläilyksi, mutta kyllä me onneksi lopulta kaikki saatiin valmiiksi. Vieraat kehtasivat tulla vieläpä vähän etuajassa. Hah, kuinka ne julkeavat :D


Vielä skumpat laseihin ja kippistelemään. Antti piti "tosi pitkän" puheen (Kiitos kun tulitte. Kahvi on valmista") ja otettiin siinä parit kuvatkin ja ei kun tarjoilujen kimppuun.


Me oltiin askarreltu siis kaksi makeata kakkua(triplasuklaajuustokakku ja mansikkatäytekakku), suolaisia ja muutama makeakin tuulihattu, sekä äitini oli tehnyt kaksi suolaista piirakkaa (kinkku ja feta-parsapiirakka). Kaikki kelpasi vieraille oikein hyvin ja tuulihatuista tuli jopa hieman kehujakin ;) Jes.


Antti (eli minä, muahahahahaaa) sai paljon ihania kukkia ja meiän kämppä vaan kukoisti. Oi vitsi miten ois ihana jos olis aina kotona tuoreita kukkia. Niiiiin kauniita. Korttejakin tuli kivasti, niin saatiin laitettua ne esille.

Täytyy kyl sanoo, että kannatti vaivaantua järjestämään juhlat, koska meillä oli niin kivaa ja oli mukava kun Antinkin sukulaiset pääsi viimein näkemään meiän ihka oman asunnon. Jeeee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti