5. kesäkuuta 2015

Kutsukortteja

Kevät aina ollut hirmu kiireistä aikaa ja tämäkään kevät ei ole poikkeus. Nimittäin tänä keväänä ollaan jännitetty Antin valmistumista insinööriksi. Vielä reilu kuukausi sitten me tehtiin yhdessä Antin ruotsinkielen kurssille pari esseetä :D haha. Me, joilla ei ole minkäänlaista kielipäätä ruotsin suhteen, mutta yhdessä siitäkin selvittiin. Lopputyön Antti sai kyllä ihan itse hoidettua loppuun ja nyt sitä voidaankin onnellisesti todeta, että valmistuminen lähestyy. Virallisesti kai maanantaina 8.6.

Vaikka Antti ei ajatuksesta niin innostunutkaan, niin minä päätin järjestää Antille valmistujaisjuhlat, Jeii! Ja mikä parasta, pääsin askartelemaan kutsukortteja. Tällaisia niistä sitten tuli:


Insinöörinlakkihan on liila, joten päätinpä askarrella kutsukorttiinkin suloisia pikkulakkeja. Kutsuja tuli kaikenkaikkiaan 13 kappaletta vaikkakin ilmeisesti enemmänkin olis voinu tehdä, kun jälkikäteen huomattiin, että unohdettiin kokonaan laittaa kutsu Antin sedälle :D hehah.


Pääsin myös viimein käyttämään jotenkin hyödyksi niitä viime kesänä ostamiani leimasimia ja siihen tarkoitettua hopeahilettä. Näitä oli hauskaa tehdä, mutta pikkasen alkoi puuduttamaan noiden lakkien leikkaaminen ja liimaaminen. Mutta hyvät niistä tuli, vaikka itse sanonkin. Sopivan yksinkertainen, mutta silti juhlava. Toivottavasti kutsun saaneetkiin tykkäsivät :)

Juhlat pidetään siis 13.6, joten vielä olis paljon järjesteltävää ja askarreltavaa ja valitettavasti myös siivottavaakin. Käytiin hakemassa mutsilta jo kahvikuppeja ja lautasia, niin on sitten edes muutama samannäköinen kuppi, ettei ihan erilaisia ole kaikki :D

Ainokin (Antin sisko) lupasi tulla avukseni kakkujen koristelussa ja muussa leipomisessa. Hiih, jännityksellä, mutta samalla innolla odotan näitä juhlia, koska näitä on todellakin jo odoteltu pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti