29. kesäkuuta 2015

lomapuuhastelua

Vaikka säät ei ehkä ole kovin suosinut minun lomaani (paitsi nyt ulkona paistaa ihanasti arska), niin olen mä kyllä lomastani nauttinut.

Sateiset ja synkät päivät on menneet mukavasti pelaillessa ja tällä kertaa me pelaillaan Fallout 3:sta. Ihan vaan koska Fallout 4:sta hekutetaan nyt joka tuutista :D Me ei olla viel kertaakaan pelattu tuota kolmosta kokonaan läpi, vaik meil on ollu se peli varmaan ties kuinka monta vuotta jo. Alotettiin taas uus ukko ja nyt tehtiin siitä vähän kestävempi, ku perus sniikkaajahakkeri. Meil viel sattuu olemaan se Game of the Year-edition, ni siin on kaikkii extrajuttuja ja käytiinki heti ekaks hakee sille meiän hahmolle tuommonen superarmori, mikä näkyy siinä sen pelin kannessakin. Oh yeah!


Vitsi, tiettekö mikä mua harmittaa. Tänä vuonna kaikki marjat ja herneet sun muut on ihan totaalisen myöhässä. Mä en juurikaan ulkomaalaisia marjoja osta, joten nyt on jääny kaikki kesäherkut saamatta. Onneks vesimeloni lohduttaa :) Mut oikeesti, viimeks ku käytiin kaupassa, ni huomattiin et jes vihdoinki kotimaisa herneitä, ni jumankauta ne makso 8 euroo /litra. Jumaleissön, kuka semmosta hintaa maksaa!! No minä, koska halusin herneitä, koska ne on superhyviä, nams :D

Tänä kesänä on sattunut sellainen hassu tapaus, nimittäin meiän kaveriporukasta melkein kaikilla on nyt loma. Se on siis niin superharvinaista, et nyt ollaanki sit hengattu tosi paljon yhdessä.

Käytiin vähän Janin synttäreiden kunniaks grillailemassa ja syömässä kakkua ja chillailemassa. Oli ihan superhyvät sapuskat :)

Eilen oli ehkä tän kesän ensimmäinen oikee hellepäivä ja oltiin sit taas hengailemassa siel Janilla.


Jätkät leikki helikopterilla ja pelaili lentopalloa sun muuta ja me tytöt rupateltiin ja otettiin aurinkoa. Mukava tapa viettää lomaa kavereiden kesken.
Btw, tuokin kopteri on kokonaan alusta asti Antin itse rakentama. Aika huikeeta, Siin on sellanen pikkanen kamera kyydissä ja radiolähetin, ni sitä kameran kuvaa pystyy kattoo sellaselt pienelt ruudulta.

Tänään mennäänki sit jätkien kans kattoo uutta Terminaattorii, koska Arska <3 Huomenna mennään mutsille syömään ja keskiviikkona nuo jätkät lähteekin jo sinne Tallinaan festareille. Me tytöt tullaan sitten torstaina perästä ja ajellaan siitä sitten etiäppäin Pärnuun. Iiiih kunnon seikkailu tiedossa! Ja katoin jo sääennusteenkin, ni lupaavalta näyttää :)

Palaillaan taas, varmaan sit sen reissun jälkeen viimeistään. Koitan ottaa paljon kuvia ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti