8. kesäkuuta 2015

Viikonloppu oli ja meni

Viikonloppu tosiaan meni taas ihan hujauksella ohi, kun oli niin paljon tehtävää. Tai oikeestaan niin mukaansa tempaavaa, ettei tullut juuri kelloa seurattua.

Lauantaina tapasin vanhaa luokkakaveriani Sanjaa. Meidän oli tarkoitus lähteä piknikille tuohon meidän läheiseen puistoon, mutta eikös se alkanut sitten satamaan vettä heti kun astuttiin ovesta ulos. Jep, että näin. No mutta meillä oli varasuunnitelma ja me mentiinkin shoppailemaan Myyrmanniin. Onneksi meiltä menee Myrtsiin ehkä noin viisi minuuttia, niin sillä ei ollut suurta vaikutusta meiän yhteiseen aikaamme.

Myrtsistä tuli sitten shoppailtua taas yhtä jos toista. Krisu on mulle jo useampaan kertaa sanonut, että mun seurassa löytää aina kaikkea ja rahaa palaa. No nyt Sanja joutui ilmeisesti saman "kirouksen" kohteeksi, kun hänkin jo tokaisi, että mun seurassa näköjään tulee ostettua yhtä jos toista :D Soriii.

Shoppailujen jälkeen palattiin takas Martsariin ja käytiin syömässä Jyväsessä. En ollutkaan sielä vielä ennen käynyt, mutta onneksi nyt käytiin. Tosi hyvää ruokaa ja palvelu ja tunnelma oli mitä mukavinta. Suosittelen ehdottomasti.

Siellä sattui just olemaan siideriviikot, niin sai s-etukortilla euron alennusta kaikista siidereistä. Se tarjoilija suositteli maistamaan tuota Thatchersin 458 omenasiideriä, koska sitä ei saa mistään muualta Suomesta kuin Hok-elannon ravintoloista. Ja kyllä, hyvää oli :D

Meillä vierähtikin siinä rupatellessa parisen tuntia. Aika tosiaan taas lensi. Ruokien ja juomien jälkeen käpöteltiin takas meille ja naposteltiin vielä jälkkäriksi shoppailemiamme mustikoita ja mansikoita. Nams.

Kello oli taas yhtäkkiä jo puoli yhdeksän ja Sanja kiiruhti bussiin. Meikä kaatui sohvalle ja nukahdinpa oikeastaan samantien :D Pikkasen näköjään alkoi jo väsyttämään.

Sunnuntaiaamuna hyvin levänneenä aloinkin sitten heti pesemään pyykkiä ja vähän siivoilemaan keittiötä, nimittäin Aino tuli meille askartelemaan kakunkoristeita tuleviin valmistujaisiin. Mulla ei ole kauheasti kokemusta koristeiden rakentamisesta sokerimassasta tai marsipaanista, niin kyllä sitä taas sähellettiin. Ja sattuipa just vielä olemaan semmonen kunnon aurinkoinen päivä, että se massa vaan suli käsiin. No saatiin me lopulta edes jotain aikaiseksi, niin onpahan kakkuihin sitten edes jotain koristetta päälle. Aika meni taas lentämällä. Aino lähti siinä ysin aikaa kotio ja meikä paineli äkkiä suihkuun ja johan se kello oli sen verran, että piti painua nukkumaan. Huhhei.

Tämä viikko tuleekin olemaan sitten aikas hektinen. Tekemistä riittää ihan yllinkyllin ja juhlat lähestyy. Onneksi sen jälkeen ei ole enää kuin yksi työviikko ja sitten pääsenkin jo nauttimaan kolmen viikon lomastani. Ai herranen aika kun sitä jo odotellaan.

No joo, mutta palaillaan taas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti