8. kesäkuuta 2015

M/Aux Kathrina

Oltiin tuossa torstai-iltana duunin kautta pienellä risteilyllä. Kyseessä oli siis erään yhteistyökumppanin asiakkailleen järjestämä iltama, jonne meidätkin oli kutsuttu.


Iltama oli järjestetty upealla kolmimastokuunarilla, M/Aux Kathrinalla. Laivaan astuessa meille tarjottiin lasilliset kuohuviiniä ja illan järjestäjä piti pienen puheen. Oli hieman (noin 15m/s) tuulinen sää, joten purjeita ei nostettu ylös, muuta kuin yksi ja sekin vain hetkeksi näönvuoksi. Haha.

Alus purjehti sitten erään saaren tyynelle puolelle ja meidän oli aika siirtyä kannen alle syömään.


Tarjolla oli erittäin kattava buffetillallinen viineineen päivineen. Aika kului nopeasti siinä ruokaillessa ja rupatellessa. Jälkiruuaksi oli vielä kakkua tarjolla, sekä tietysti kahvia ja teetä. Kakut syötyämme otimme kahvi/teekupposemme mukaan ja nousimme kannelle ihastelemaan auringon laskua. Tuulikin oli jo ehtinyt hieman tyyntyä.


Pian kello alkoikin jo lähestyä kymmentä, joten aloimme purjehtia takaisin satamaan.

Selvisin kotiin joskus myöhään yhdentoista jälkeen ja pehkuihin painuin puolikahdentoista aikoihin. Tuli nautiskeltua ehkä vähän liikaa viiniä, kun päässä pyöri vielä ihan kiitettävästi. Aamulla sitten taas klo 5:50 herätys ja juoksujalkaa kohti junaa. Päässä pyöri vieläkin ja tietysti myöhästyin junasta. Krapula alkoi pikku hiljaa hiipiminään kohille ja tulipas sitten vietettyä aika tuskainen työpäivä krapulassa :D Pitikin olla vielä palaveria ja kaikenmaailman tilaisuutta just sille päivälle, mutta huh selvisin.

Oli se kyllä hieno kokemus, joten kannatti lähteä. Dagenefteristä huolimatta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti