7. heinäkuuta 2011

Aleostokset

Pari päivää sitten tuli postissa viimeinkin ne Nellyn alennuksista tilaamani vaatteet. Eli siis käytin sen koodin millä pääsi ennakkoon Nellyn alennuksien pariin. Löysin sieltä paljonkin kaikkea kivaa ja ostoskoriin siirtyi seuraavat tuotteet...
Tällaiset vähän normaalia värikkäämmät biksut, mitä multa yleensä löytyy. Tää malli on tosi kiva ja pysyy ihan sika hyvin päällä. Siit saa narutkin hyvin piiloon, niin pääsee viimeinkin ottamaan arskaa ilman rusketusraitoja. Yläosa mulla onki ollu nyt jo pari päivää kovassa käytössä.

Sit sielt löyty älysödet minishortsit. Samaa merkkii ku ne mun värikkäät urheiluhousut ja huppari, jotka ostin jokunen aika sitten. Ihan sika hyvät päällä ja nämäkin ollut jo kovassa käytössä pihalla aurinkoa ottaessa. Kuvan väritys ei ole ihan oikea, vaan ne on pikkasen räikeämmän vaaleanvihreä.

Sit löyty tämmöiset hassut, uskokaa tai älkää, kukkashortsit. Ei siis hame vaan ihanan mukavat löllöshortsit. Ihan läpällä ostin ja ne olikin ihan sika kivat. Vielä en oo päässy käyttämään niitä missään, mutta sopii oikein kivasti jonku yksinkertaisen topin kanssa.

Yhteensä nää kaikki makso jotain 40 euroa, joten olen todella tyytyväinen ostoksiini.

Tänään oli taas kaverit grillailemassa ja otettiin vähän arskaakin samalla. Ihana kun sai vaan napsaistua muutaman salaatinlehden suoraan lautaselle. Kaverit toi uusia perunoita ja meiltä löytyi maustamattomia pihvejä (en muista enää mitä lihaa se oli) ja käytettiin niihin sellasta Lidlistä ostettua chili grillausmaustetta. Se riitti oikein hyvin ja maistui todella hyvälle. Ruuan jälkeen heiteltiin vähän frisbeetä takapihalla ja tehtiin kärrynpyöriä :D

Nyt täytyy painua suihkuun ja sen jälkeen lysähdän löhöilemään ihanaan säkkituoliini katsomaan Jack Baueria(24) DVD:ltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti