29. heinäkuuta 2011

Max Factor False Lash Effect Fusion

Ostin muutama päivä sitten tätä uutta Max Factorin Fusion ripsaria. Oon ennen käyttänyt sitä alkuperäistä False Lash Effect ripsaria ja oon tykänny siitä tosi paljon. Se kerranki ihan oikeasti toteuttaa kaikki väitteet tuuheudesta ja pituudesta yms. ja mikä parasta, se ei varise pitkänkään päivän päätteeksi. Mulla on niin rasvaiset silmäluomet, että mulla vähintäänkin leviää kaikki huonommat ripsarit, mutta tämä on tosiaankin kestänyt hyvin. Noh näin kaupassa sitten tämän uutuuden False Lash Effect Fusioinin. Hinta oli kyllä tosi kermainen, 17,95€, mutta päätimpä kuitenkin ottaa tämän ripsarin kokeiluun.

Kuvat otettu ja muokattu Nokia N8:lla.

Pituutta löytyy mukavasti, kaarevuuttakin löytyy, eikä tarvi käyttää ripsitaivutinta. Ei yhtään paakkuja, erottelee ripset...kylläh! Tykkään kovasti. Tuuheutta on varmaan turha edes yrittää havitella näihin harva hapseihin, mutta noin muuten tulos on kyllä äärimmäisen täydellinen. Näissä kuvissa näkyy tosin vain arkimeikkini, joten eiköhän sitä tuuheuttakin saa muutamalla sutaisukerralla lisää. Käytän itse ripsaria vain yläripsiin, joten älkäätten välittäkö noista värittömistä alaripsistä. Täytyypä vielä mainita, ettei tämäkään ripsari ihan hevillä pääse leviämään. Käytin eilen tätä ensimmäistä kertaa ja ajoin kaatosateessa pyörällä kotiin sen 20min. Eikä levinnyt yhtään! Ei edes ylös! Peseminenkään ei ole hankalaa, sillä pesen ripsarit aina pelkällä vedellä.
Suosittelen tätä siis ehdottomasti kaikille. Tähän voin ihan tyytyväisin mielin tuhlata vähän enemmän rahaa. Onko kellään muulla positiivisia tai negatiivisia kokemuksia?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti