3. heinäkuuta 2011

Kuuma päivä

Eilen oli kyllä taas ihan tuhottoman kuuma. Tänään on onneksi vähän viileämpi. Jokohan sitä ukkosta alkais näkymään täälläkin päin. Rakastan ukkosen ääntä. Se luo sellaisen ihanan jännityksen...

Mutta niin. Eilen käytiin vähän Itiksessä ettimässä mulle hellehattua, kun mulla ei sellaista vielä ollut. Ukollani on sellainen aivan mahtava aito Panamasta tuotu Panamahattu, jota olen nyt viime päivinä joutunut lainailemaan kun olen ottanut aurinkoa. Kuitenkin alennuskylttien houkuttelemana harhauduin ostelemaan myös kaikkea muuta ihanaa. Kuten kenkiä!


Nämä kenkulit ei tainnut olla edes alennuksessa, mut ne oli vaan niin ihanat ja just sellaset mitä oon etsinyt jo kauan, niin oli vaan pakko ostaa, ettei sitten jälkeenpäin kaduta. Niin superhyvät jalassakin.
Piti ostaa sitten vielä uudet ballerinat, kun kaikki vanhat on joko hirmuisen kuluneita tai likaisia :D
Ja löysin vielä ihanat korviksetkin. Nää on jotenkin niin mua! Pöllöjä iih! Pitää vaan vielä alkaa rohkeesti käyttämään vähän isompiakin korviksia.
Ostin sitten vielä yhden perushuivinkin ja nämä kaikki olivat siis seppälästä. Ei löytynyt vielä hattua.

Käytiin välissä GameStopissa, kun sielläkin oli hirmuiset alennukset ja ostin sieltä The Sims Medievalin.
Se oli alennuksessa ja olen aivan hirmuinen The Sims fani! En ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta tänään vielä! Jään aivan varmasti koukkuun :D
No, mutta suunnistettiin sitten vielä H&M:ään ja sieltähän löytyikin mitä sopivin hellehattu meikälle.
Tämä löytyi miesten osastolta vain 5 €! ja se sopi aivan täydellisesti. Mulle ei pahemmin hatut juuri sovi, niin kerrankin löysin just hyvän yksilön päätäni suojaamaan.

Tyytyväisenä löydöstäni lähdettiin vielä ruokakaupan kautta kotiin.

Kotona meitä oli vastassa äitini, joka oli tullut pyörällä käymään luonani. Mielettömän helteen vuoksi nautimme takapihalla virkistävät lasilliset jääteetä. Nams.
Poimittiin pihalta ensiksi hieman ketoneilikan siemeniä (ne on hassusti niiden kuihtuneiden kukkien sisässä ja on helppo kaataa kädelle ikäänkuin jostain pienestä maljasta) ja lopuksi vielä kerättiin kaikki käyttökelpoiset raparperit talteen. Kuorittiin ja pilkottiin ne raparperit siinä pihalla ja nautittiin auringon lämmöstä. Vaikka polvissa alkoikin tuntua jo hieman polttavalta, niin en vieläkään palanut ollenkaan. Täytynee kiittää ystävääni BetaGranatia :D Raparperit menivät pakkaseen.

Tänään olis tarkoitus maistella vähän meiän itsekasvattamia salaatinlehtiä.


Ne näyttää jo niin herkullisen syötäviltä, että pakko päästä jo maistelemaan. Mm.. ihanan kotimaista.
Vielä kun sais omat paprikat kasvamaan, niin johan olis tuoretta salaattia kerrakseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti