1. heinäkuuta 2011

BetaGranat

Nyt on kyllä pakko myöntää, että sehän toimii! Oon nyt varmaan jo viimeiset kaks viikkoo syöny kerran päivässä tämmösiä BetaGranat kapseleita.
Alkukesästä, kun otin aurinkoa tuossa takapihalla, paloin aika pahasti ja sain ekaa kertaa elämässäni jopa aurinkoihottumaa. Nyt oon ollu kolmena päivänä peräkkäin vajaan tunnin, ja tänään jopa reilusti yli tunnin, lukemassa lehteä pihalla auringonpaisteessa ja en ole palanut vielä kertaakaan. Oon niin happy. Okei en oo myöskään ruskettunut yhtään, mut en sentään odota liikoja. Se on jo tosi hyvä, että mä en pala niin herkästi. Mun iho on siis selkeesti vahvistunut, aivan niinkuin tuoteselosteessa luvattiin.

Tilasin nämä 60 kpl putelit fitnesstukusta, koska hinta ei tuntunut niin pahalta. Vain 12,90€/kpl.

Fitnesstukun sivuilla(täällä) kyseisestä tuotteesta lukee näin:

Iloisesti voimme esitellä jälleen uuden Dr. Donsbach-tuotteen. Tällä kertaa kyseessä on suositun Beetakaroteenin kehitys. Erityisesti uutta tuotteessa on granaattiomenauute. Beetakaroteeni aktivoi ihon pigmenttiä ja luo tasaisemman ruskeamman ihonvärin, joka kestää pitkään.
Kaikki BetaGranatin sisältämät vitamiinit ovat yhteistoiminnassa ja varmistavat hyvän imeytymisen. Donsbachin BetaGranat on hyvä antioksidantti, joka toimii vapaita radikaaleja vastaan.
Granaattiomena tehostaa muiden vitamiinien vaikutusta. Antioksidanttivaikutusta mitattaessa granaattiomena on aina kärjessä. Hedelmä on hyvin C-vitamiinipitoinen ja sisältää paljon tosyanideja, flavonoideja ja tanniineja. Nämä ravintoaineet suojaavat vapaita radikaaleja vastaan. Iho saa myös suojauksen esimerkiksi auringon aiheuttamilta vahingoilta. Iho saa mahdollisuuden pysyä terveenä ja elastisena.

Punatukkaisena palan siis erittäin helposti ja ainoa näyte kesästä (rusketusraitojen sijaan) taitaa olla pisamat. Toistaiseksi ne ei ole vielä vallannut mun kroppaani, niinkuin Lindsey Lohanilla ikään, mutta muutama söpö pikku pigmenttihäiriö on ilmestynyt olkapäihin.
Eiköhän toivota, että helteet jatkuu vielä elokuussakin kun meikällä vasta alkaa loma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti