10. heinäkuuta 2011

Päivä Tallinnassa

Käytiin tosiaan eilen parin kaverin kanssa päiväristeilyllä Tallinnassa....taas. Vaikka ukkosta oli luvattu, niin säät suosi meitä melko hyvin. Ei ollut liian kuuma ja ainakun satoi, satuttiin olemaan sisällä shoppailemassa tai syömässä. Tällä kertaa otettii Viikkarin lähtö, mikä on siis hieman lyhyempi reissu; vain neljä tuntia maissa. Käytiin siis perus katsaus Bershkan alennusmyynneissä ja syömässä ja hakemassa tarvittavat alkoholiostokset. En saanut kyllä oikein mitään ostettua, mutta pakko sanoo, että käytiin tosi hyvässä paikassa syömässä. Siitä tuli suorastaan uusi lempparipaikka! Nimittäin sen niminen paikka kuin Kuluaar. Itse söin tarjouslipukkeessa olleen pippuripihvin viinillä ja kaverit söivät sianseläkettä sinihomejuustokastikkeella.
Ruoka oli niin hyvää, että me kaikki suorastaan nuoltiin ne lautaset puhtaaksi. Mitään ei jätetty, kun maistui niin hyvälle. Täytyy kyl sanoa, että se meiän tarjoilijakin oli aikas herkullisen näköinen komistus, että meiän Kuluaar ruokailunautinto lisääntyi muutamalla pisteellä. Ruoka oli niin hyvää, että vielä maistui yhet jälkkärit eli otettiin sellaset mielettömän hyvät jäätelöannokset tuoreilla mansikoilla, suklaakastikkeella ja kermavaahdolla. Ah oikea unelmajälkkäri.
Hintalaatusuhde oli kyllä mielestäni aivan kohdallaan. Ainakin jos ajatellaan, että Suomessa et saa pippuripihviannosta, lasia viiniä ja jälkkäriä alle kahdenkympin mistään hyvästä raflasta. Niin tämä lysti maksoin vaan vajaa 17 euroa. Musta se oli ainakin hyvin kohtuullinen hinta tälle täydelliselle päivälliselle, että annettiin sille tarjoilijalle vähän tippiäkin :)

Ruokailun jälkeen kipastiin nopeasti vielä Rimissä ja sieltä nopeasti laivalle, kun jalatkin alkoivat olla siinä vaiheessa jo melko väsyneet. Siinähän se hujahtikin mukavan aurinkoinen päivä Tallinnassa. Laivalta ostin vielä kotiin hirvittävän määrän karkkia, nii saa tänään rentoutua ja säästellä jalkoja alkavalle työviikolle.

Onneksi vielä jaksaa paistaa aurinko, niin pääsee ulos lukemaan kirjaa ja rentoutumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti