17. heinäkuuta 2011

Päivä elokuvateatterissa

Tänään oltiin koko päivä Tennispalatsissa katsomassa elokuvia. Katsottiin siis kolme elokuvaa putkeen.
Aloitettiin meidän leffaputki Harry Potterilla.
Mä oon lukenu kaikki kirjat, ni mulla ei ollu tästä mitään ennakko-odotuksia. Kaikki leffat kun on jäänyt kirjoille kakkoseksi, mutta ei se haittaa. Elokuva oli yllättävän hyvin kuitenkin toteutettu. Vastasi ihan hyvin sitä mielikuvaa, jonka kirjasta sai. Olihan se kyllä tosi synkkä, mutta niin se oli kirjassakin. Ite oisin toivonu vähän parempaa kuvausta Kalkaroksen ja Lilyn suhteesta, kun se jäi jotenkin lyhyeksi ja tunteettomaksi. Taistelukohtaukset kuitenkin toivat tunteet pinnalle mahtavilla taustamusiikeillaan. Pakko saada tästä leffasta soundtrack levy. Rakastan sountrackeja.

Toisena elokuvana katottiin Transformers 3D: Kuun pimeä puoli.
Transformers 3 oli aluksi ihan hyvä ja hauskakin, mutta jossain välissä se alkoi olla tylsä ja pitkästyttävä. Siitä ois ihan selkeesti voinu jättää jotain pois, koska siinä loppupuoliskolla alko väsyttämään ihan sikana ja meinasin nukahtaa. Mutta Shia Labeoufia oli kuitenkin kiva katsella. Musta se on söpö! Jos miehet saa kattella sitä naikkosta, ni minä kattelen pääosanesittäjää.

Ja kolmantena katsottiin Kung fu panda 2 3D:nä.
Kung fu panda on kyllä ihana ja Jack Black on yks mun ehdoton lemppari. Juoni ei ollut kovinkaan hääppönen, mutta oli se silti hauska. Siinä tutustuttiin hieman Po:n alkuperään, jos näin vois sanoo. Po ei ole koskaan tajunnut epäillä, etteikö ravintolanpitäjä hanhi olis hänen oikea isänsä ja tieto oikeista vanhemmista tulikin jonkinlaisena yllätyksenä. Elokuvan lopussa näytetäänkin Po:n oikea isä, joten uskoisin, että kolmas jatko-osa on vielä tulossa.

Siinähän se sitten menikin koko päivä elokuvissa. Nyt täytyy painua nukkumaan. Jokin kauhea kurkkukipu on vallannut minut ja toivon todella etten ole tulossa kipeäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti