24. syyskuuta 2012

Halloween naamiaisasun paljastus

Nyt alkaa olemaan melkeimpä tasan kuukausi meiän perinteisiin Halloween naamiaiskemuihin. Tänä vuonna me päätettiin siis järjestää ne jo 26. lokakuuta eli perjantaina. Halloweenhan on siis oikeasti lokakuun vikana päivänä tai sitten Pyhäinpäivänä, mutta koska kuun viimeinen päivä on keskiviikko, niin päädyttiin pitämään ne jo sitä edeltävänä viikonloppuna.

Tämä meidän perinne on siitä huvittava, että meidän kaverit odottaa näitä juhlia niin innoissaan, että alkavat kuumeisesti pähkäilemään seuraavan vuoden naamiaisasuaan jo hyvissä ajoin. Usein melkeimpä heti edellisten juhlien jälkeen :D

Tänä vuonna päädyin niinkin tylsään hahmoon kuin VAMPYYRI. Meillä on toki ollut yhtenä vuonna jo aivan mahtava herra Dracula, mutta mä halusin kuitenkin vielä tehdä omankin vampyyrihahmoni.
Mä rakastan ihan mielettömästi elokuvaa Veren Vangit, koska niillä vampyyreillä on niin ihana 1700-luvun tyyli. Mä yritin kans hakea vähän sitä 1700-1800-lukujen tyyliä tähän mun hahmooni. Siitä siis inspiroituneena aloin googlettelemaan jotain keskiaikaista goottimekkoa.
Black velvet red taffeta medieval gothic dress 3731Black velvet red taffeta medieval gothic dress 3729
Löysin tämän ihanuuden ja otin haasteen vastaan ja laitoin kankaat tilaukseen osoitteesta kangastori.com. Luvassa olisi siis tämän kaltaisen mekon itse tekeminen, ilman kaavoja saati muutenkaan osaamista moiseen. Kankaat tulivat suht nopeasti. Mitä nyt pientä viivästystä oli jonkun varastosta puuttuneen langan takia, mutta joka tapauksessa ne tulivat mukavasti suoraan kotiovelle.

Aloin kokoamaan tarvikkeita hahmoni luomiseen myös muista verkkokaupoista. Tilasin punaiset piilolinssit eräästä Malesialaisesta verkkokaupasta nimeltään DBeautyShop.
DSC_0164DSC_0163
Tämäkin paketti tuli nopeasti suoraan postilaatikkoon. Ja niiden linssien mukana tuli mukana ilmaiseksi tuo ihana linssikotelo. Lisäks siinä oli mukana jotain ihme silmänympäryskasvonaamioita tai jotain vastaavia. Tosi hyvää palvelua siis :D Ja tuo pikkuinen lahjapaketti on mitä suloisin.
DSC_0162
Halusin tilata tuommoiset rosoreunaiset punaiset linssit, ettei ne olis olleet pelkät punaiset rinkulat. Nämä näyttää paljon paremmalta.

Nyt alkaakin olla kaikki työkalut hahmon luomiseen kasassa ja toivotaan, että saan kaikki valmiiksi viidessä viikossa kaiken muun kiireen ohessa. Pitäis se inspiskin saada vielä jostain.

Vaikkakin kyseessä on keskiaikainen-1800-luvun vampyyri, niin meikki olis mahdollisesti suht goottimainen. Ehkä. Pitää kattoa sitä vielä tarkemmin, kun saan sen mekon tehtyä. Kuitenkin löysin jo netistä yhden inspiroivan meikkikuvan hahmoani varten.
vampiremakeupforhalloween1-2_thumb
Tummaa ja viettelevää. Olen vielä ihan käsi meikkaamisessa, joten tässä on mulle jo ihan kivasti haastetta. Huulipunaa en osaa käyttää, en sitten alkuunkaan. Jotenka heräsin eräänä aamuna hieman askartelemaan meikkieni kanssa.
DSC_0004
Suhteellisen tappava katse mulla. No mutta kuitenkin. Tilasin Punanaamiosta valkoista teatterimeikkiä. Sitä oli yllättävän hauskaa levitellä pitkin naamaa. Oli heti sellanen olo, että I'm somebody else, Laura is not here anymore :D Sitä pitääkin sitten levitellä aikas paljon ympäri kroppaa, etten ole pelkästään valkoinen naamasta. En tiedä miten sitä pitäis pohjustaa, kun se lähtee aikas helposti pyyhkäsemällä veke, että vinkkejä otetaan vastaan. Tai sit on vaan kaikki paikat mun jäljiltä valkoisena. DSC_0008
Koitin sitten vähän jäljitellä tuota ylenpänä olevaa meikkikuvaa ja tällainen siitä sitten tuli. Ensiyrittämällä. Luomivärit levis poskille ja naama oli täynnä pyyhkäisyjen jälkiä ja kaikki meni ihan vituralleen, mut viimeistelin sen kuitenkin kaikesta huolimatta.
DSC_0011
Eläydyn selkeesti tuohon vampyyriyteni tuimaan olemukseen :D Ja mulla on siis tosi veikeet Lauri Tähkä kulmakarvat, et en yleensä ihan syystä tykkää piirtää niitä mitenkään.
DSC_0014
Tässä vielä vähän close-upia. Ei ehkä ihan samanlainen kuin tuo mun mallikuvani, mutta saapi luvan kelvata. Amatööri kun olen.
DSC_0018
Ja vielä linssit silmille. Vähän näkyy oma silmä alta, mutta ei sitä hämärässä valossa huomais. Ne istu oikeesti tosi hyvin ja näytti tosi spookylle. Näissä vessaposetuksissa yritin vaan katsoa valoon, niin menee pupillit pieneksi.
DSC_0032
Ostin testiksi Nellystä parit huulipunat. Toinen on tuo mukamas viininpunainen (on se oikeesti, mut näissä kuvissa tuo väri on joteski tosi vääristynyt liilaksi) ja toinen semmonen ihan kirkkaan punainen. En tiedä vielä laitanko kumpaakaan.
DSC_0042
Ja hei, minkälaiset hiukset on 1800-luvun vampyyreillä? Ja miten semmonen kampaus tehdään!!

Tämmöstä olis siis luvassa. Toivottavasti en ihan kauheesti järkyttänyt naamakuvillani.

Juhliiko kukaan muu Halloweenia naamiaisten merkeissä??

1 kommentti:

  1. Kuka sä oot ja mitä sä oot tehny mun Lauralle?!?! :D ~K~

    VastaaPoista