23. syyskuuta 2012

Syysviikko

Viikko taas hujahti ja ulkona sataa kaatamalla vettä. Syysmasennus on täällä, mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni ja alan kirjoittamaan edes jotain. Koska on kuitenkin paljon kaikkea josta haluaisin vähän avautua.

Taisin viimeksi lopettaa postaukseni kiireessä, kun olin juuri lähdössä kaupungille Kristan kanssa shoppailemaan. En varsinaisesti ostanut mitään erityistä vaikkakin rahaa paloi taas ihan kiittettävän paljon.
Ostin syksyä varten muutaman peruspaitulin H&M:stä, joita on sitten helppo yhdistellä muihin vaatteisiin. Välillä tulee just ostettua liikaa kaikkea erikoista vaatetta, mut sit ne ihan peruspaidat on käynyt vähiin.
Löysin onneksi pari perustrikoopaitaa ja yhden viininpunaisen villatakin ja yhdet ihanat viininpunaiset vakosamettihousut :D KYLLÄ. Vakosamettihousut is back! Muistan kun mulla oli semmoset ruskeenvihreet vakosamettihousut ja mä käytin niitä niin urakalla, että vaikka niistä oli nappi lähtenyt irti, niin käytin niitä hakaneulan avulla kiinni. Ne oli ihanat.
DSC_0004
DSC_0003
Löysin myös Accessorizestä tuommoisen ihanan kukan, jonka voi laittaa hiuksiin tai sit ihan vaan hakaneulalla vaatteisiin kiinni. Mua muuten hämää, et onko viininpunainen ja burgundyn punainen jotenki muka eri asia. Eikös Burgundykin ole jotain viiniä? :D

Tällä viikolla lähes kaikki vapaa-aika on mennyt erinäisten asioiden hoitamiseen. Ensinnäkin meidän auto oli aika viedä katsastukseen ja vietiinkin se sinne keskiviikkona, mutta eihän se nyt tietenkään ykkösellä mennyt läpi leimasta. Meiän Bravon kirous. No ei vaan, eihän me sitä niin kauheesti huolletakkaan, niin ei kai se mikään ihme ollut. Perjantaina käytettiin se huollossa ja katsastettiin se samantien ja jee, nyt on taas leima voimassa vuodeksi. Ihanaa, kun saa tommosia pikkujuttuja pois päiväjärjestyksestä. Meil käy aina niin, et ku käytetään se katsastuksessa, niin siel on aina joku yks asia hajoamassa/hajalla. Oli se sitten joku pallonivel tai pelkkä sumuvalo, mut aina vaan se yks. Mut nyt ku käytiin siellä, ni kuultiin ku yks tyttö oli katsastamassa autoaan ja se katsastusmies toi sen raporttinsa sille takas, niin hylättyhän sille tuli, mut voi että miten paljon vikoja siinä oli :D Ihme, että edes koko kärry enää toimi ylipäätään.

Satuttiin muuten huomaamaan aikas hassu juttu, kun käytiin kyselemässä sitä huoltoaikaa Vartiokylä AD-huollosta. Siinä ihan lähellä oli sillon just joku tehtaanmyymälä tapahtuma, joka kesti vaan neljä päivää. Mä kävin vähän vilkasemassa sitä ohimennen, kun Antti odotti Oskun kanssa ulkopuolella ja sainkin ostettua taas korillisen verran tavaraa. Se tapahtuma oli siis Luhdan hintaralli ja se oli/on siellä torstaista sunnuntaihin, eli toisin sanoen tänään on vika päivä. Siellä oli eri merkkien tuotteita tehtaanmyymälän hinnoilla. Oli Luhdan lakanoita ja peittoja ja tyynyjä ja pyyhkeitä ja ties mitä ja sit oli Icepeakin ulkoilutakkeja ja vaatteita ja YourFacen kenkiä ja Lumenen meikkejä ja siis ihan mielettömän paljon kaikkea. Minähän tietysti ostin parit pussilakanasetit ja kolme käsipyyhettä 2€/kpl ja sit oli ihan pakko ostaa semmonen ihana maljakko.
DSC_0006
Se on siis ihan Mariskoolin näkönen, mut paljon isompi!
DSC_0008
DSC_0009
Tuossa siis näkyy sen maljakon ja mariskoolin kokoero. Oon saanut tuon pinkin mariskoolin valmistujaislahjana serkuiltani ja se on kans just ihana. Pahoittelut kuvien laadusta, koska otin ne pimeässä keittiössä. Ulkona on niin masentavan sateinen sää.

Ja etteikö mun törsäilyistä taas seurais jotain huonoakin, niin huomasin vasta kotona avattuani sen pussilakanasetin paketin, että ne lakanat on paripeiton lakanat :D Toisin sanoen ne on 210cm leveät! Hehhehe hehhehe. No ei haittaa. Laitettiin nyt ekaks yks niistä pussilakanoista aluslakanaks. Eli tungettiin meiän petauspatja sen lakanan sisään :D haha ainaki pitäis pysyä aluslakana paikallaan. Jossain vaiheessa mä voisin ommella ne oikean kokosiksi meiän peitoille.
DSC_0001
Meiän sänky on nyt semmonen värien sekamelska, kun aluslakana ja tyynyt on tommosia vihreitä erilaisin kuvioin ja peitot on valkoisia värikkäillä perhoskuvioilla. Hihihi!...Juu.

Käytiin siellä Luhdan hintarallissa, vielä toisen kerran yhdessä ja löydettiin sieltä Antilla just sopiva talvitakki. Semmonen hieno Icepeakin takki 65 eurolla. Ihan jees.

Ja ettei vältyttäis postipakettien tuomalta riemulta, haluan kertoa mun superhienosta heräteostoksestani ja samalla mun ihka ensimmäisestä ebay ostoksestani.
DSC_0001
Tadaa! Se on polaroidkamera! Oon halunnu moista kameraa koko pienen ikäni. No okei ehkä jostain kymmenenvuotiaasta asti. Se on vaan aina tuntunu olevan sellanen juttu, mitä on vaan elokuvissa tai tv-sarjoissa ja se ei siis tunnut kovinkaan todelliselta, mutta nyt se on! Muistan kun oltiin meiän joukkueen kanssa matkalla Portugalissa ja me nähtiin kaverin kanssa yhdessä kaupassa semmonen ihanan värinen polaroidkamera ja oli niin hilkulla, ettei jo ostettu sitä, mut sinne se sit jäi kuitenkin. Se oli viel ihan semmonen normaali vanhanaikanen malli, mut tää mun ostama on sellanen pieni ja söpö ja siitä tulevat kuvat on sellasia luottokortin kokosia. Vielä en oo päässy kokeilemaan käytössä sitä, koska mul ei oo yhtään sitä filmiä. Onneks stadista kuitenkin löytyy ainakin yks liike missä myydään just tähän kameraan sopivaa filmiä. Pitääpi käydä joku päivä hakemassa sitä sieltä. I'm so excited!

Sellainen viikko oli tälläkertaa. Tänä viikonloppuna ei olla tehty oikeen mitään. Pelailtu vaan vähän Resident Eviliä Movella ja katseltu James Bondeja digiboxilta. Ulkona sataa vieläkin kaatamalla vettä, joten tänään ei varmaankaan tehdä mitään eilisestä poikkeavaa.

Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti