8. syyskuuta 2012

Wedge sneakers in action

Eilen käytiin tosiaan hakemassa parit postipaketit ja haettiin Jyskistä kenkäkaappi ja käytiin vielä ruokakaupassakin. Kotiin päästyämme tehtiin suuuuursiivous ja oltiin valmiita vasta joskus kasilta illalla. Puuh.

Mulle oli tullut ilmoitus kahdesta paketista, jotka me sitten käytiin hakemassa Kurkimäen Siwasta. Toinen paketti oli taas vaihteeks Ginasta, kun oli pakko tilata vähän uusia pikkareita, kun ei jaksais millään pestä pyykkiä :D No ei, vaan löysin sieltä ihanan kaulahuivihuppujuttupipomikälien ja oli pakko laittaa se tilaukseen ja kun en halunnut pelkästään sitä tilata, niin laitoin sitten kolmet kahden hinnalla pikkareita tilaukseen. Löysin myös super ihanan hameen, jonka voin ehkä jossain vaiheessa esitellä täälläkin.

Toinen paketti oli Zalandosta ja voi kyllä! Minäpä ostin kuin ostinkin ne korkolenkkarit viimein. Viimeksi kun ehdin esitellä himoamiani kenkiä täällä, oli sieltä mennyt kaikki mun koon kengät :D Ei ois pitänyt aikailla. Mutta ei hätää! Löysin sieltä myöhemmin eräät toiset saman tyyliset, mutta vieläkin ihanammat Buffalon korkolenkkarit. Tadaa!
DSC_0012DSC_0014DSC_0002
IHAN SAIRAAN SÖPÖT! Joku pitää mua taas varmaan ihan hulluna. Mulla on joskus pienenä ollut sellaset Buffalon ihanat valkoiset skeittikengät, joissa oli liekkikuviot kyljissä (ne oli oikeesti mageet!) ja ne oli ihan super ihanat, kunnes kulutin ne puhki. Joten mulla oli suuri luotto tähän merkkiin. Mitä nyt oon näistä suomalaisista kenkäliikkeistä näitä korkolenkkareita kattellu, ni musta nää Buffalon on kaikista hienoimmat, vaikkakin ehkä kalleimmat. Näitäkin olis ollu ties missä ihanassa värissä, mutta mä tykästyin näihin ruskeisiin.

DSC_0005

Nämä on ihan erityisen mukavat jalassa. Niissä on paksu ja pehmeä pohja ja ne on ainakin lämpimät, kohta saapuvilla pakkaskeleilläkin.
DSC_0011
Oskullekkin tiedoksi, että näihin kenkiin et sitten hampaillasi koske!
DSC_0008
Sori nämä tällaiset puolikkaat kuvat, mutta otin nää siinä kaiken siivoamisen ja muun höseltämisen keskellä kauheassa kiireessä. Oli vaan ihan pakko fiilistellä niitä heti. 

Esittelen piakkoin myös hieman muutamaa uutta sisustuselementtiä, mitä hommasin kotiimme. Koska eihän mistään sisustusliikkeestä voi koskaan ostaa vaan pelkästään sitä mitä lähdettiin hakemaan :D

2 kommenttia:

  1. Voi moro, niin hyvännäköiset uudet kenkäsi. Tykkään tosi paljon!

    VastaaPoista
  2. Kiitti :) Niistä onkin tullut jo mun vakkari arkikengät. Ihan parhaat!

    VastaaPoista