8. syyskuuta 2012

Koskaan ei tule ostettua vain sitä mitä lähti hakemaan

Oskun kenkien tuhoamiseen kyllästyneinä, päätettiin ostaa meille mahdollisimman halpa kenkäkaappi. Löydettiinkin aivan loistava yksilö Jyskistä hintaan 45 euroa. Mutta se ei silti tarkoita sitä, että oltais päästy niin halvalla sieltä Jyskistä ulos :D Mukaan tarttui tietysti ties minkämoista muuta roinaa, mille ehdottomasti olisi tarvetta. Mutta saatiinpahan ainakin se kenkäkaappi.
DSC_0017
DSC_0018
Tällainen hieno Lupo kenkäkaappi löydettiin ja se sopii ihan täydellisesti meiän eteiseen. Tai no, meillä avautuu eteisestä keittiö, mutta kumminkin. Sinne mahtuu just sopivasti kaikki meiän tärkeät kengät, kuten lenkkarit ja muut pikku kengät ja sitten saappaat jätettiin suosiolla meidän vanhaan kenkätelineeseen, koska niihin Osku ei jostain syystä ole koskaan kajonnut.

DSC_0016
Meillä ei ole koskaan ollut päiväpeittoa, joten sellanenkin oli sitten ihan pakko saada. Luultavasti tässä käy taas kuitenkin niin, etten mä koskaan jaksa pedata sänkyäni näinkään siististi ja se peitto jää pölyttymään tuolille. Toisaalta on kyllä kiva siivouksen päätteeksi viimeistellä sänkykin hienolla päiväpeitolla, niin lopputulos on paljon tyylikkäämpi. Lisäksi kaikenmaailman kotibileitä järjestäessäkin on kivemman näköistä, kun peitot ja lakanat ei näy koko väelle.Se oli siis pakko-ostos ja hintaa oli muistaakseni 19,90€ Ei se nyt niin paha ole, eihän?

DSC_0019
Ja vielä vessaan löytyi tyylikkäät korit yhteishintaa 6,99€. On taas päässyt kertymään ties mimmosta purnukkaa ja muuta tavaraa vessaankin, niin nyt ne on jaoiteltu nätisti omiin lodjuihinsa. Yhdessä on hiusmömmöt ja tarvikkeet, toisessa Oskun hoitovälineet ja vanhassa korissa (mistä en halunnut ottaa kuvaa) on kaikki loput naamamömmöt ja muut voiteet ja rasvat. Saas nähdä kuinka kauan ne pysyy järjestyksessä, mutta ompahan nyt edes vähän siistimpi vessa.

Näiden lisäksi löytyi tietysti vielä silikonisia muffinsivuokia ja halvalla 3 metrin pätkä velouria(kangasta) ja mattokin löytyi ja vielä tyylikät koruteline. Jep, että sellasta. Onnistuuko joku muka oikeesti selviytymään sisustusliikkeistä aina pelkän ostoslistan mukaisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti