2. syyskuuta 2012

Total Recall (2012)

Käytiin eilen katsomassa Antin kanssa Total Recall. Se on uudelleen filmatisoitu versio vuoden 1990 elokuvasta, jonka päätähtenä oli silloin Arnold Schwarzenegger.
Elokuva sijoittuu tulevaisuuteen, jossa sotien seurauksena maapallolla on enää kaksi paikkaa jäljellä, joissa elää. Toinen on Englannin yhdysvallat (UFB) ja toinen on siirtokunta (entinen Australia). Kulkeminen näiden kahden paikan välillä onnistui vain kulkemalla maan ytimen läpi. Koska molemmissa maissa alkaa olla puutetta elintilasta, aikoo UFB ryhtyä radikaaleihin toimiin siirtokunnissa. Päähenkilön, Quaidin, on siis tehtävänä pysäyttää nämä radikaalit toimet ja pelastaa siirtokunta.

Siinä juoni lyhyesti. Mä en yleensä ite jaksa millään kiinnostua mistään tulevaisuus- tai avaruusleffoista. Niissä on yleensä hieman liikaa scifiä mun keskittymiskyvylleni :D Total Recall oli ihan mielenkiintoinen juonena ja se oli toteutettu tyylikkäästi, mut mun mielestä se oli jostain syystä siltikin vähän tylsä ja pitkäveteinen. Ehkä mä syttyisin siihen enemmän sitten toisella katselukerralla...tai kolmannella. Näyttelijät oli valittu mielestäni tosi hyvin ja sopivat rooheilinsa tosi hyvin. Valitettavasti mua alkaa yleensä vaan väsyttämään liian pitkät takaa-ajokohtaukset, jos ei ole mitään ylimääräisiä hauskoja tai säväyttäviä välikohtauksia. Mulla meni muutama katselukerta siihenkin, että aloin tykästymään Minority Reporttiin :D

Jostain syystä haluaisin kuitenkin nähdä vielä sen alkuperäisen Total Recallin.
Ensinnäkin tietysti siks, et siinä on Arska ja toiseks, koska haluun aina nähdä kaikista uudelleenfilmatisoinneista ne alkuperäisetkin versiot, että voin sanoa tuntevani elokuvan läpikotaisin. Lisäksi niitä on hauska aina vertailla toisiinsa. Mistä tulikin mieleeni, että pitänee kattoa joskus tuo Conanin uusi versio, kun se odotteleekin jo DVD:llä hyllyssäni.

Total Recallista (2012) antaisin tähtiä 3-/5. Valitettavasti en syty helposti tulevaisuusleffoista, koska ne tuntuu menevän yleensä vähän överiksi ja liian epätodellisiksi, vaikka niissä kuitenkin tavoitellaan todentuntuista tulevaisuutta.

Ainiin, siellä teatterissa oli myynnissä uusi combo nimeltään Monsteri combo! No pakkohan meiän oli sellanen ostaa. Siinä oli siis 3 litran popparit ja tuommonen "pikku" 1,2 litran muki. Ostettiin se niin Anttikin sai viimein oman lanimukinsa :D Se on oikeesti ihan hervottoman kokonen, mut kattokaa ny kui söpö se on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti