14. joulukuuta 2012

It's beginning to look alot like Christmas

DSC_0007


Tänään saatiin viimein tehtyä pieni joulusiivous ja laitettiin kuusikin esille. Meillä on jo pari vuotta ollu tuommonen tekokuusi, mutta musta se näyttää yllättävän hyvältä ollakseen muovia. Mä olisin saanut myös töistä ilmasiks ihan oikean kuusen, mutta en oo niin innostunut siivoilemaan niitä neulasia, joita löytyy luultavasti vielä kesälläkin. Varsinkin kun Osku levittelee niitä tassuillaan ympäri kämppää.

Meiän joulukuusen koristeet on jotenkin vähän liian kaupasta ostetun näköisiä. Se oli joteski niin ihanaa, kun mutsilla oli kaikkia erilaisia vuosien varsilta kasaantuneita erilaisia koristeita. Varsinkin kun osa niistä koristeista oli just tyyliin mun tarhassa tekemiä väkerryksiäni. Ne tekee siitä kuusestakin jotenkin perinteisemmän ja kotoisamman.


On meiänkin kuusessa tällä kertaa sentään yksi mun tekemä vanha tekele.
DSC_0003
Se on tuommoinen puuenkeli, jonka mä oon tehny varmaan joskus tarhassa. Ainakin siinä lukee Laura :D
Viimeistään sitten, kun omat muksut tekee tarhassa joulukoristeita, ni laitan varmasti kaikki meiän kuuseen roikkumaan, hih hih.

Asiasta kolmanteen. Tänään tuli postissa mun yks ebay tilaus, joka sisälsi taas yhdet kännykän kuoret.
DSC_0010DSC_0011
Iih söpöt pupukuoret. Oon nähnyt näitä vaan iPhoneille, mutta nyt löysin nämä myös Nokian N8:lle. Ne on niiiin söpöt höpöt. Huvittavaa noissa on se, että niissä tosiaan lukee iPoda :D Ilmeisesti ne on sen merkkiset.
DSC_0013
Tuo töpöhäntä on just hauska, kun sitä voi käyttää tuommosena tukena, että se puhelin voi nojata siihen. Se on kiinni noissa kuorissa imukupilla, joten sen saa helposti myös irtikin. Minä ikuisena Nokian kannattajana löydän kyllä kaikki hienoudet, ettei vaan tarttis ostaa mitään applea. Ei millään pahalla.

Nyt on sitten varaa valita, minkälaisilla kuorilla sitä kehtaa puhelintaan esitellä. Mistä tulikin mieleen, että huomenna olis sitten luvassa taas pientä tyttöjen iltaa. Ekaksi me mennään keilaamaan, sitten syömään ja sitten vielä johki jatkoille tanssimaan. Oon keilannu vaan kerran aikaisemmin ja odotan innolla päästä taas kokeilemaan tuleeko siitä mitään. Muistan vaan, että ne pallot paino sillon viimeks ihan sika paljon. Jaksaisinkohan mä nyt jo heittää semmosta aikuisten palloa :D

Noh huomennahan se nähdään ja kerron siitä varmasti lisää myöhemmin. Nyt painun taas neulontahommiin ja elokuvan ääreen konvehteja nautiskelemaan.

Mukavaa perjantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. mistä tilasit ton kuoren ja paljo makso

    VastaaPoista
  2. ebaysta tilasin ja maksoi alle 10 euroa :)

    VastaaPoista