31. joulukuuta 2012

Let me hear you scream!

Go loud!
Go strong!
Go proud!
Go on!
Go hard or go home!
Ozzy Osbourne - Let me hear you scream
 


Tänään on taas aika heittää hyvästit kuluneelle vuodelle ja toivottaa Uusi Vuosi tervetulleeksi.

bye bye 2012
Meikä istuu tässä vielä töissä ja kuuntelen spotifysta täysillä Ozzya. Onneksi kaikki huonetoverini ovat viettämässä jo antoisaa lomaansa.

Vuosi 2012 ei ollut hääppöinen. Tietysti siellä oli monta hienoa kokemusta, mukana, mutta lopulta jälkeen jäi vain pari ylimääräistä kiloa ja liian vähän rahaa tilillä :D

Vuonna 2012 selvisin kolmesta raskaasta viikkosta erillään rakkaastani (kyllä, olen erittäin riippuvainen hänestä), vietettiin äitini 60-vuotissynttäreitä Bulgarian rannoilla, käytiin toteamassa Osku erinomaiseksi Lagotoksi koiranäyttelyissä Hyvinkäällä ja sain olla äärimmäisen ylpeä rakkaasta Krisustani, joka pääsi opiskelemaan kauppikseen taloushallintoa. Eli ei sentään ihan täysin turha vuosi ollut tämä :D Voinkin iloisin mielin toivottaa tervetulleeksi vuoden 2013!
Hello 2013
Tänään me vietetäänkin Uutta Vuotta ihan kaksistaan... tai no kolmistaan, Osku mukaan luettuna.
Kaikki kaverit ovat joko töissä tai viettämässä lomaansa pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Ajateltiin viettää Antin kanssa romanttinen Uusi Vuosi ja ostettiinkin meille jo herkkujuustoja ja keksejä naposteltavaksi punaviinin kera. Jos sääennusteet pitää paikkansa, niin ulkona todennäköisesti sataa vettä, joten sinne ei ainakaan tarvitse lähteä. Ostettiin me parit pikku paukut, joita pystytään sytytellä takapihaltakin, niin ei tarvi lähteä kauemmas tarpomaan. Kerrankin näinkin :)
awesome 2013
Tulevalle vuodelle 2013, minulla onkin jo suuret odotukset. Vaikka olenkin hetkessä eläjä ja en tykkää tehdä suunnitelmia liian pitkälle tulevaisuuteen, niin on meillä jo muutamat päivämäärät merkattu kalenteriin. Eli äksöniä on luvassa.

Vuonna 2013 vietetään taas mahtavaa festari- ja keikkakesää. Liput on jo hommattu ainakin Rock the Beach festivaaleille Hietsuun, sekä ah niin ihanan Musen konserttiin Olympiastadionille. Kesällä tapahtuu myös muutakin, nimittäin (olen varmaan monesti hehkuttanut jo aiemminkin) yksi kaveripariskunnistamme menee naimisiin heinäkuun 6. päivä. Olen siitä niin innoissani, että olen jo ostanut itselleni kengät ja mekon valmiiksi :D
bubbly 2013
Kuvat weheartit
Vuonna 2013 on siis paljon aihetta juhlaan! Lisäksi Antin opiskelut alkavat olla viimein siinä vaiheessa, että hänenkin on aina siirtyä täysipäiväiseen työelämään (työharjoitteluun nyt alustavasti) ja pian pääsemmekin toivottavasti ihan kunnolla vauhtiin kartuttamaan asuntosäästötiliämme. Ainiin, mistä tulikin mieleen, että toinen kaveripariskuntamme osti juuri oman ensiasuntonsa, joten luvassa on myös ainakin yhdet tuparit (kyllä, kyllä Krisu, vietetään niitä sunkin tupareita, kunhan saat ensin aikaiseksi järkättyä ne :D). Näen jo mielessäni miten loistava vuosi on tulossa!

Ja kaikesta edellä mainitusta mahtavuudesta tulen tietysti raportoimaan tänne blogiin :D Blogista puheen olleen, voisin näin mahtavan vuoden 2013 kunniaksi päivittää vähän tätä blogin ulkoasuakin jossain välissä. Luulenpa, että on jo korkea aika pienen muutoksen :) Mutta eipä laiteta sille vielä liian suuria odotuksia.

Nyt ei muuta kuin äärimmäisen
Hyvää ja menestyksekästä Uutta Vuotta 2013!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti