7. joulukuuta 2012

Villasukkaprojekti alkakoon!

Vietettiin Itsenäisyyspäivää Antin porukoilla syöden Karjalanpaistia ja paraatia katsellessa. Tänä vuona jäi Tuntematon sotilas katsomatta, kun joku oli siirtänyt sen Yle Teemalle alkamaan vasta klo 17.00. Eihän nyt perinteitä saa tollai vaan muuttaa. No joo joo, ymmärretään, että k-12 elokuvia ei saa näyttää klo 12. aikaan päivällä, mutta ihan ku joku siitä nyt jotain traumoja saisi. No ihan sama. Se nyt jäi sitten katsomatta, kun oltiin varmaan siihen aikoihin just ajamassa kotio päin.

Mulla on tänään vapaapäivä eli saan nauttia ihanasta neljän päivän minilomasta. Luksusta! En suinkaan ole suunnitellut näille vapaa päiville mitään menoa, vaan vietän ne yksinkertaisesti kotona leffoja katsellessa ja ennen kaikkea villasukkia neuloessa :D
DSC_0002
Sain viimein valmiiksi tuon ihanan pehmoisen tuubikaulahuivin. Siihen meni yhteensä kaksi kokonaista lankarullaa, joten se on varmasti lämmin. Ärsyttää vaan pikkasen kun tein sen pelkkää oikeaa neuloen, niin se menee reunoista tollein rullalle. No samapa tuo.

DSC_0003
Villasukkia varten olenkin ostanut kokonaisen arsenaalin erivärisiä villalankoja. Ajattelin tehdä ainakin yhden parin sateenkaarenvärisiä sukkia. Olen lupautunut tekemään veljelleni ja hänen avopuolisolleen joululahjaksi villasukat, joten ainakin kahdet parit pitäis tehdä. Toiset teen varmaan vähän miehekkäimmistä väreistä :D

Lisäksi suunnitelmissa olisi niiden collegehaalareiden teko, koska olen valmiiksi ostanut parikin ihanan väristä collegekangasta ja ne pitäis päästä käyttämään pian. Käytiin keskiviikkona ostamassa jo vetoketjutkin, että ei tarttis kuin ryhtyä hommiin.

Nyt kuitenkin painun katsomaan elokuvia digiboksilta ja aloittelemaan sukkien neulomisen.

Mukavaa perjantaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti