21. joulukuuta 2012

Joulun odotusta

DSC_0001


Okei myönnetään. Mä unohdin laittaa kuvan siitä valmiista jumpinista eilen, niinkuin sanoin tekeväni, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Olin taas ihan järkyttävän väsynyt, etten jaksanut edes konetta avata.

Tällainen siitä sitten tosiaan tuli. En löytänyt Eurokankaasta tarpeeksi vaaleata vaaleanpunaista resoria, joten ne on nyt valkoiset.

Tein hupun ja etutaskun, niinkuin sanoin tekeväni ja vetoketju on tällä kertaa vain kaulaan asti. Viimeksi siis ompelin sen hupun päähän asti kuten oikeassa onepiecessä ikään.

Mun ompelukone on sen verran huono, ettei tuon vetoketjun ompelun jäljestä voi oikein sanoa mitään. Ihan kauheilla aalloillahan se on, mutta ehkäpä se ei näytä niin kauhealta päällä.

Olen kuitenkin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja tämä menikin lahjaksi äitilleni.

DSC_0002
Ompelin siihen vielä tuommoisen tyylikkään "tuotemerkin". Tilasin tuommosia jonkun sata kappaletta netistä noin 15 eurolla. Ei paha. Ihan kivan näköinenkin ja näitä voi sitten läiskiä kaikkiin vaatteisiin, mitä tulee tehtyä. Tämäkin tavallaan inspiroi harrastelemaan enemmän vaatteiden ompelua :)
DSC_0003
Haalari menikin jo pakettiin. Eikä kommentoida mitään tuosta mutkittelevasta vetoketjusta! En kyllä tiedä meneekö tämä käyttöön ollenkaan, mutta toivottavasti mutsi osaa arvostaa edes vaivannäköäni.
DSC_0004
Sain myös viimein valmiiksi nuo kaksi paria villasukkia. Ei vitsi mua hajotti, kun olin vahingossa päätellyt noista isommista raitasukista toisen yhtä raitaa aikaisemmin kuin toisen. Arghh, piti purkaa kaikki hienot päättelyt ja tehdä viimeiset raidat uusiksi. Onneksi ne on nyt valmiit ja laitettu pakettiin nämäkin.
DSC_0013
Nyt on kaikki itsetekemät joululahjat valmiit ja on aika rentoutua viiden päivän joululomasta nauttien.

Huomenna naatitaan myös live musiikista, nimittäin mennään kaveriporukalla katsomaan Raskasta Joulua-konserttia Nosturiin. Oltiin siellä viimekin vuonna ja siellä oli ihan mieletön meno!

Sellasta taas tällä kertaa. Loman aikana ei varmaan tuu ihan kauheesti käytyä blogin puolella, joten Rauhallista Joulua kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Jos kaipaat joulunajalle ajanvietettä, niin bloggaajista kertova dokkari voisi kiinnostaa sinua. Leffassa seikkailee muotibloggari, poliitikko-rokkari ja merimies, jotka kirjoittavat blogiaan omalla tyylillään. Kerro, jos aihe herättää sinussa ajatuksia tai kysymyksiä. :)

    Dokumentti löytyy Yle Areenasta: http://areena.yle.fi/tv/1762929

    VastaaPoista
  2. Katsoin! Siinä olikin Mou Moun Iina jota itsekkin seuraan. Tavallaan haluaisin itsekkin olla yhtä seurattu kuin muotibloggaajat, mutta toisaalta taas tykkään kirjoitella enemmän itselleni ja kavereilleni myöhemmin luettavaksi ja muisteltavaksi. Mielenkiintoinen dokumentti bloggaajista, kun niitäkin on nykyään niin erilaisia :) Kiitos linkistä.

    VastaaPoista