18. joulukuuta 2012

Viikonloppuna palloilua

Nyt meni kyllä viikonloppu ohi niin, että hujahti. Olis kelvannut vielä vaikka yks vapaa maanantai siihen perään, mutta ei. Tämä viikko tulee myös menemään kiireellä ohi. Mulla on vielä joululahjat tekemättä ja ostamatta, joten tekemistä riittäis. Kotona en ole taas ehtinyt paljoa konetta availla, joten yritän tehdä parit pikaiset postaukset töissä :)

Lauantaina oltiin tosiaan viettämässä tyttöjeniltaa (ei pikkujouluja!) keilailun ja hyvän ruuan merkeissä. Mentiin ekaksi Kampin keilahalliin, jossa meille oli varattu yksi rata tunniksi. Meitä oli kyllä sen verran iso porukka (7 hlöä), että oltais tarvittu parikin rataa, mutta noh ehdittiin me just 7 kierrosta heitellä sitä palloa :D
2012-12-15-278
Ite oon ollu keilaamassa vaan kerran aikaisemmin ja sekin oli joskus kuusi vuotta sitten. Sillon tuntu, etten jaksa edes nostaa koko keilapalloa :D
2012-12-15-281
Tällä kertaa alkoi jo hieman tekniikkaa löytyä, vaikken mä nyt juuri niitä keiloja saanutkaan kaadettua x)
2012-12-15-2872012-12-15-283
Meistä oli oikeestaan varmaan vaan yks joka oli keilannut jo muutaman kerran aiemmin. Hän vetelikin siellä parit täyskaadot, kun ite hypin ilosta jos saan edes yhden keilan kaadettua. Krisu oli täysin ensikertalainen, mutta siitäkin huolimatta hän tuli pisteissä toiseksi. Pyööööh... aloittelijan tuuria! Täytyy ottaa revanssi joskus :D Tuo Kampin keilahalli oli kyllä tosi hyvä mesta, joten suosittelen kaikille!

Keilailun jälkeen meillä oli pöytävaraus Namuun, joten mentiin siitä sitten kiireen vilkkaa sinne. Ei meinattu aluks löytää sinne, kun yritettiin päästä siitä hisseiltä ylös. Ilmeisesti ne ei ole käytössä kuin vasta sitten, kun se klubi aukeaa, joten meiän piti kiertää kauppakeskuksen puolelle, että päästiin sisälle. Namu näytti kyllä ihan tyylikkäältä paikalta, mutta valitettavasti palvelu oli vähän turhan hidasta. Saatiin odotella jo pelkkiä ruokalistoja jo varmaan 15 minuuttia. Sen lisäksi vielä odoteltiin ruokia sen tunnin.
2012-12-15-290
Onneksi kuitenkin ruoka oli ihan älyttömän hyvää. Itse otin kana-pekoni "purilaisen" aiolilla ja salaatilla. Ihan törkeen hyvää! Kaikki maistui ihan täydelliseltä ja ahdettiinkin ne nälissämme alta aikayksikön napoihimme. Hyvä ruoka, parempi mieli :)

Ruokailun jälkeen osa tytöistä lähti Molly Malone'siin ja me mentiin sitten Krisun kanssa kahdestaan Tigersiin. Saatiin onneksi kaverilta sinne ilmaislippuja, niin päästiin sisään ilmasiks ja saatiin nauttia hyvistä juomista drinkkilipuilla.
2012-12-15-296
Tigersissa oli tässä kertaa hyvä dj ja musiikki oli huomattavasti parempaa kuin viimeksi, kun kesällä käytiin siellä viettämässä tyttöjeniltaa.
2012-12-16-301

Kuvassa vähän loppuillan tunnelmia.

Tanssittiin meiän jalat ihan puhki, joten lähdettiin jo kahden jälkeen pois. Suunnistettiin kuitenkin vielä Mäkkärin kautta taksijonoon.

Taksijonossa oli yks onneton heppu meiän takana, joka kyseli, että mihin suuntaan ollaan menossa. Oltiin menossa eri suuntiin, mutta hassua oli se, että se heppu olikin menossa Pakilaan.
Itsehän olen siis asunut 20 vuotta elämästäni Pakilassa, joten tiedän sieltä kaikki mahdolliset kadun nimet yms.

Selvisikin, että se heppu oli menossa ihan lähelle sitä paikkaa, missä mun mutsi asuu.

Jos mun isä ei olis myynyt sitä meidän Pakilan kämppää just pari vuotta sitten pois, niin olisin ihan hyvin voinut jakaa taksin sen hepun kanssa :)

No onneksi se taksi jono meni suht nopeesti, eikä muutkaan joutunut odottelemaan kauaa siitä yhdestä yksinäisestä huolimatta :D

Meikä menikin kodin sijasta Antin luokse Kannelmäkeen, joka oli viettämässä kaverinsa luona pikkujouluja.
Jengi oli siellä kyllä jo aika väsyneitä, mutta mukavampi siellä olisi ollut, kuin kotona yksin. Tapasin myös yhden meiän vanhan pelikaverin Wowin ajoilta. Hän ei siis asu pääkaupunkiseudulla, mutta oli tullut Helsinkiin viettämään pikkujouluja. Oli mukava nähdä hänetkin viimein livenä.

Hassu juttu tapahtui, kun Sonja ja Turha (pelinicki) tuli sinne kämpille, niin ilmeni, että hekin olivat olleet Tigerissä ja käyneet hakemassa kaikille hampparit mäkkäristä ja jonottaneet taksia :D Ihan samoilla linjoilla ollaan siis liikuttu, mutta ei vaan olla nähty toisiamme. Huvittavaa oli, että nähtiin siellä Tigerissakin kaikki muut samat heput (hullusti tanssiva valkopaitainen heppu, kääpiö, äänekäs aasialaisporukka ja kaikkia iskevä punahousuinen heppu), mutta emme olleet kuitenkaan törmänneet toisiimme. Turha heittikin, että ollaan salee katottu toisiamme silleen "kato nyt noitakin urpoja", muttei olla tunnistettu toisiamme :D:D No ei kai. Mutta hauska ilta oli jälleen ja ihana kun tällä kertaa pääsi kaikki tyttöjen iltaan kutsutut mukaan. Seuraavia kemuja odotellessa!

Sunnuntai menikin aika pitkälti iltapäivään asti nukkuessa, kun nukahdettiin joskus kuuden jälkeen sinne kaverin sohvalle. Saatiin aamulla onneksi kyyti kotiin oman ihanan lämpimän peiton alle nukkumaan.

Nyt vieläkin vähän väsyttää, kun tuli viikonloppuna riehuttua niin kovasti ja kaikki kiireet pukkaa päälle, mutta koitetaan selvitä tästä.

Tänään luvassa hieman jouluostostelua ja loppu viikko askartelua paskartelua ja perjantaina kaveri tulee lanittamaan meille ja lauantaina mennään Nodelle kuuntelemaan Raskasta Joulua. Äkkiä se aika menee. Koitan ehtiä tällä viikolla tehdä vielä parit postauksetkin :)

Nyt mukavaa työpäivää ja ei stressata sitä joulua siellä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti