18. joulukuuta 2012

Nelly High Heels

Eilen saapui viimein postissa ne Nelly Hihg Heels tapahtumasta saadut ilmaiset korkokengät.
DSC_0020
Nelly High Heels tapahtuma pidettiin useammassa kaupungissa ympäri Suomea ja Helsingissä se järjestettiin Tigerissä. Tapahtumaan houkuteltiin naisia ilmaisilla kengillä ja lahjakasseilla, joista ensimmäiset 100 naista pääsivätkin sitten lopulta nauttimaan. Ensimmäisten sadan naisen tulikin siis valita lasivitriineissä olevista kengistä top3 suosikkiaan. Valinnat syötettiin koneelle ja niistä sitten lähetettiin kotiin parhain vaihtoehto, jota oli vielä saatavilla.
DSC_0021
Minä valitsin, ah niin kauniit, Latifet mustana. Nämä löytyvät Nelly.comin sivuilta TÄÄLTÄ. Hinta näille näyttäisi tällä hetkellä olevan 69,95€, joten eivät olekkaan mitkään ihan halppiskengät.
DSC_0017
Pahoittelut huonosta kuvanlaadusta.Mun jalan koko on inhottavasti 37,5 mitä ei löydy juuri koskaan mistään, niin otin nämä riskillä koossa 37. Ne sopiikin aivan täydellisesti jalkaan! Eivät hölsky yhtään ja ovat ihanan napakat. Harmi vaan, että mulla on niin rumat kippuravarpaat, mutta nämä kengät on ainakin ihan loistavat.

Oli muuten jännä fiilis, kun tuossa ei ole yhtään korokepohjaa, vaan ns. tuntee lattian suoraan päkiän alla. Ihan täydelliset tanssikengät ja ne kimaltelee ihanasti.

Ihanaa, kiitos näistä!

Ovatko muut Nelly High Hells tapahtumassa olleet jo saaneet kenkänsä?

2 kommenttia:

  1. Hinta 39,95 ;)

    VastaaPoista
  2. Oho, on näköjään hinta laskenut sitten joulukuun :)

    VastaaPoista