12. joulukuuta 2012

Villasukkatehtailua

Tää mun blogi on kohta ihan täynnä pelkkiä villasukkia. Noh vielä kerta kiellon päälle :D
villasukat
Yhet parit saanu jo valmiiksi ja toiset vielä tulossa. Näin toissayönä untakin villasukkien tekemisestä :D Tekisin niitä varmaan unissanikin. Noissa kuvassa näkyvissä sukissa on muuten kahta eriväristä sinistä, tai oikeestaan toinen on jopa turkoosia. Instagramilla muokatessa ne näköjään soluttautui yhdeksi ja samaksi väriksi ja näyttää, että noissa olis tuota sinistä hirvittävän pitkä kaistale. Toiset sukat, jotka on siis vielä vaiheessa, on myös raidalliset, joten niiden tekemiseen menee huomattavasti enemmän aikaa. Yksväriset sukat tekisin varmaan yhdessä päivässä valmiiksi.

Mun aika onkin mennyt aika pitkälti neuloessa ja telkkua kattoessa. Perjantaina tuli postissa CDON.comista tilaamani Supernatural season 7 ja me katottiin se eilen loppuun. Ei vitsi oikeesti miten jännään kohtaan se taas jäi.
Supernatural
Tuo season 7 oli muutenkin taas ihan älyttömän hyvä. Siinä oli paljon suuria juonenkäänteitä, mutta oli siellä välissä niitä ns. täytejaksojakin. Toivottavasti ei ainakaan ihan heti lopeteta tämän sarjan tuotantoa.
supernatural season7
Jaredin(Sam) ja Jensenin(Dean) kemiat toimii niin täydellisesti yhteen, että välillä saa nauraa ihan kippurassa ja välillä taas ollaan ihan huuli pyöreänä, että mitä just oikeen tapahtu. DVD:llä parasta on tietysti extrat, joissa on mm. bloobersit (gag reel) eli hauskoja pilalle menneitä kohtauksia. Niitä on aina hauska kattoa. Niiden takia oisin itseasiassa voinut ostaa Supernaturalitkin DVD:lle heti ekasta seasonista alken, mutta tämä oli vasta eka, jonka ihan oikeasti ostin enkä ladannut.

Season 8 on tietääkseni vielä kesken Jenkeissä, että sitä ei vielä pitkään aikaan saa tilattua DVD:lle, mutta onneksi meillä on vielä reilu neljä seasonia Ozia jäljellä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti