1. joulukuuta 2012

Jee jee joulukuu ja ensimmäinen luukku

No nyt on joulukuu tullu ihan rytinällä tänne Etelä-Suomeenkin. Eilen tuli tosiaan koko talven lumet kerralla ja sen on näköstäkin. Päästiin tekemään tän talven ensimmäiset lumityötkin siinä.
DSC_0001DSC_0003
Meille tuli tosiaan sitä lunta ihan ovelle saakka niin, ettei meinannut saada enää oveakaan auki. Etuovi on käytännössä jo jäätynyt kiinni :D Terassin ovi sentään aukeaa vielä, mutta ei siitäkään pääse lumeen koskematta mihinkään. Ihan kivasti tuiskutti siis, kun yleensä tuohon meiän ns. katoksen alle ei sada yhtään mitään ja se maa pysyykin käytännössä kuivana tuosta seinän reunasta.

Vaikka eilen kehotettiin uutisissakin jättämään auto kotiin, niin me vähän uhmattiin sitä ja käytiin taas ties missä. Ekaks käytiin Filmtownista hakemassa taas parit vuokraleffat. Sen jälkeen käytiin vielä Kontulan ostarilla hakemassa parit postipaketit (taas!) ja sit mentiin vielä itiksen Prismaan, ni johan sai jännätä jäädäänkö lumipenkkaan vielä kiinni. Ei onneks jääty vaan päästiin suht sutjakkaa liikkumaan paikasta A paikkaan B. Aika moni varmaan olikin totellut uutisia ja jättänyt autona kotiin, kun oli vielä ihan suht hiljaista siinä kolmen jälkeen. Tai sitten ne ei vaan ollut vielä päässyt työpaikkansa parkkipaikalta liikkeelle :D Esimerkiksi meillä oli ihan kunnon iltapäivän viihteenä kattoa keittiön ikkunasta, kun ihmiset yrittivät kaivaa autojansa sieltä lumikasojen seasta ja eihän siitä nyt liikkeelle ainakaan päässyt. Meikä lähti onnellisesti jo puol kolmelta kyydin saavuttua liikenteeseen.
DSC_0008
Vuokrattiin tosiaan taas kolme leffaa Filmtownista. Haettiin herkut kaupasta ja uppouduttiin sohvalle lämpimien vilttien alle. Katsottiin eilen nuo kaksi ensimmäistä, eli MIB 3 ja American Reunion. Molemmat tommosia hömppäkomedioita, mutta yllättävän hyviä olivat molemmat. Mulla on pakkomielteenä nähdä aina kaikki jatko-osat kaikista leffoista, vaikka ne ois kuinka surkeita ja alkuperäiseen juoneen liittymättömiä, mutta nää molemmat oli oikeestaan ihan hyviäkin leffoja. Toivottavasti ei nyt sentään enempää tulis jatko-osia näihin :D Tänään olis sit vuorossa tuo Prometheus. Aattelin, että se vaatii vähän enemmän keskittymistä, niin en eilen enää viittinyt sitä väsyneenä kattoa.

No, mutta aiheesta kukkaruukkuun. Tänään on tosiaan joulukuun ensimmäinen päivä ja kuten tapoihini kuuluu, olen myös hankkinut itselleni joulukalenterin :D
DSC_0004
Ja enkä tietenkään enää sitä kaikkein pienintä joulukalenteria, vaan jättimäinen M&M kalenteri. Hihhih.
DSC_0007
Ensimmäisestä luukusta paljastui Mars-karkki, jonka popsinkin jo tuossa aamupalan jälkkärinä. Nomnom.

Tänään oiskin sitten luvassa vähän askartelua, Prometheusta, pyykinpesua (kerron myöhemmin miksi tämä oli mainitsemisen arvoinen asia) ja varmaan taas lisää lumitöitä.

Pitäis tosiaan tehdä Oskulle jonkunlainen haalari tässä vaikka heti ensimmäiseksi, koska se raukka uppoutuu tonne lumeen kaulaa myöten ja pikkuselle tulee ihan vilu lyhyessä kiharassaan. Katotaan saanko mä mitään aikaseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti