22. tammikuuta 2013

Lonkkakuvaukset suoritettu!

Koirateemalla taas jatketaan...

Eli oltiin siis eilen siellä Jokikunnan eläinsairaalassa kuvauttamassa meiän Oskun lonkat. Siellä oli samaan aikaan myös monta muuta meiän kenneliseurueesta, joten paljon tokkuraisia koiria luvassa. Meillä on Stella edelleen hoidossa, joten me hoidettiin samalla myös sen lonkkakuvauskäynti.

Osku joutui viimoseksi, kun me vähän kämmättiin lähdön kanssa ja myöhästyttiin ihan totaalisesti. Me jumitettiin ruuhkassakin niin, että lopulta meillä meni menomatkaan joku puoltoista tuntia. Eikä kukaan meistä ollut ehtinyt syömään (no koirat ei saaneetkaan syödä ennen nukutusta mitään), joten oltiin kaikki vähän väsyneitä ja nälkäisiä.

Kun oltiin saatu paperit täytettyä, päästiin jo nukuttamaan meiän pikku ukkelia. Voi miten hauraalta ja huteralta se näytti, kun se alkoi väsyä ja lihakset ei enää jaksaneet kantaa. Olihan se vähän surullisen näköistä, mutta onneksi se kestäisi vain hetken. Sitten me mentiinkin itse kuvaushuoneeseen. Minä menin sinne avustajaksi ja pitelin Oskun raajoja oikeissa asennoissa kuvia varten. Kyynärät saatiin otettua kerralla, mutta lonkkakuvat piti ottaa muutamaan kertaan uudestaan, kun piti aina vähän korjailla asentoa.
lälläslää
"Lälläslää"
Oskulle todettiin B/B lonkat ja 0/0 kyynärät. Eli ihan hyvät. Stellalla tais olla kuitenkin seurueen parhaimmat lonkat tuloksin A/B. Oskun veljellä Rodilla oli tietääkseni myös B/B. Nyt sitten vaan jänskätään mitkä tulokset Kennelliitto päättää heille antaa. Ne voi nimittäin vähän muuttua.

Kuvausten jälkeen meiän piti hirveellä kiireellä saada Osku heräteltyä nukutuksesta, kun putiikki oli menossa kiinni. Puin Oskulle haalarin päälle ja se pääsi virkoamaan autoon matkan ajaksi. Siinä vähän matkaa ajettuamme alkoikin takapenkiltä kuulua pientä vininäää, kun Oskulle alkoi iskeä ns. nukutuksen jälkeinen krapula :) Voi sitä ääntä, kun toinen on ihan tokkurassa ja maisemat vaan vilisee silmissä.

Kotiin päästyämme Stella oli jo suht virkeä ja häntäkin alkoi jo heilua vimmatusti. Osku jatkoi mielellään vielä unia. Mentiinkin koko perhe aika pian kotiin päästyämme nukkumaan.

Sellanen reissu meillä eilen.

P.S. iPad Mini on edelleen myynnissä. Pistäkääpä tarjousta tulemaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti