27. tammikuuta 2013

Tammikuista Tallinnaa

Käytiin eilen Antin ja mutsin kanssa piipahtamassa vähän Tallinnassa. Äiti halus nähdä Eckerö Linen uuden Finlandia laivan ja pyysi meiät päivän reissulle Tallinnaan. Lähdettiin aamulla aikasin ja aurinko paistoi ihanasti.
IMG_4448
Valitettavasti maihin päästyämme, ei enää aurinko paistanut vaan Tallinnassa oli harmaata ja loskaista.

Meille kävi laivassa hassusti, kun me ihan sattumalta törmättiin Antin siskoon Ainoon. Aino oli aamulla päättänyt lähteä extemporee risteilylle Tallinnaan ja kuin ihmeen kaupalla sattunut samaan laivaan meidän kanssa. Kumpikaan meistä ei siis tiennyt, että oltais menossa risteilylle.

Itse henkilökohtaisesti en oikein pitänyt Finlandia laivan pohjaratkaisusta. Ensinnäkin lokerokaappeja oli yhteensä koko laivassa varmaan 20, joten meiän piti hengailla koko sen 2,5 tuntia talvitakit päällä tai mukana. Kesällä ei tietenkään ole niin suurta ongelmaa, kun ei tarvi pukeutua lämpimästi. Istumapaikkoja oli vaan pubeissa ja ravintoloissa, muttei muuten ollenkaan käytävillä tai aulatiloissa. Vessaankin sai aina jonottaa. Mutta toisaalta, matka meni nopeasti ja jos vaan sattui saamaan istumapaikan, niin ei haitannut yhtään niin paljoa. Tax Freessä oli kyllä tosi hyvät valikoimat ja me ostettiinkin iso kassillinen (ts. ihan liikaa) karkkia ja vähän juotavaakin. Mikä parasta; ostoksista sai s-bonusta! Just jees.

IMG_4456
Tallinnassa ei ollut oikeen mitään uutta. Käppäiltiin pikku lenkki vanhassa kaupungissa ja sit mentiinkin pyörähtämään Viru-keskuksessa ja Kaubamajassa. Sieltä löysinkin vain söpön pikku kynsienhoitosetin ja ripsarin, mutta muuta en oikeastaan maista ostanutkaan.

Palattiin takaisin laivalle suht ajoissa, koska äiti oli ostanut meille paikat buffetista. Siellä oli kyllä ihan mielettömän hyvää ruokaa. En oo varmaan koskaan ennen ollu niin tasokkaassa buffetissa. Söin paljon ihanaa lohta ja siivut naudan ja possun filettä ja uunituoretta leipää ja jälkkärit oli niiiiin ihania. Lisäksi sieltä sai viiniä ja limpparia ja kaikkea ihanaa ja mä söin itteni ihan totaalisen ähkyksi. Pakotin itteni syömään vähän kaikkea, koska ne oli kaikki niin sairaan hyviä.

Loppumatka me vaan sulateltiin masujamme pubin puolella lonkeron äärellä. Loppujen lopuksi oli kyllä tosi mukava reissu. Kotiin päästyämme en jaksanut enää tehdä mitään ja meninkin aika pian nukkumaan.

Tänään ollaan vaan lööbailtu eikä olla tehty oikeen mitään. Mutsi kävi tuomassa tulppaaneita ja suklaata ja ainii, meikä täytti just 24 vuotta. Että semmosta. Nyt vois alkaa pelailee Tomb Raider: Angel of Darkenssia, kun latasin sen halvalla Steamista.

Momooo!

3 kommenttia:

 1. Laivan buffa on kyllä paras kaikista! Lämmöllä muistelen ;)

  Niijoo, haastoin sut blogissani: http://cosy-rocket.blogspot.fi/2013/01/11-11-11-11.html

  VastaaPoista
 2. Moi! Katselin tuota ipadia ja ajattelin kysäistä että mikä on hintapyyntö?

  VastaaPoista
 3. Kattelin vertaa.fistä sen iPadin hintoja ja se on siinä 339,- hujakoilla. Oisin valmis pudottamaan siitä ainakin sen reilu 10%. Tarjouksia vaan tulemaan :)

  VastaaPoista