9. tammikuuta 2013

Persoonallinen kalenteri

Jee! Viimeinkin se tuli!
DSC_0001
Sain vähän reilu viikko sitten tietää, että olen voittanu ihanan Iinan (Mou Mou) blogiarvonnassa itsesuunnittelemani vuosikalenterin. Persoonallinenkalenteri.fi osoitteessa voi suunnitella täysin omanlaisensa kalenterin kansikuvia myöten.
DSC_0002
Halusin oman kalenterini kanteen jonkun söpön kuva Oskusta, mutta valinta oli vaikea. Oskusta on ihan liikaa söpöjä kuvia :D Päädyin sitten valitsemaan kuvan jossa oli sopivan hillitty tausta ja värimaailma.
Kanteen sai myös päättää omanlaisensa tekstin, mutta minä laitoin vain yksinkertaisesti "2013". Myös ensimmäisen sivun tervehdystekstin sai keksiä kokonaan itse.
DSC_0004
Takakannen kuvankin sai valita itse. Valitsin söpön kuvan minusta ja Antista, joka ei ole liian imelä, mutta saa silti hymyilemään.
DSC_0003
Myös kalenterin sivujen otsikkojen taustat pystyi valitsemaan erilaisista vaihtoehdoista. Päädyin söpöön pinkkiin. Olen odottanut tätä kalenteria kuin kuuta nousevaa heti kun sain tietää voittaneeni. En vaan osaa elää enää ilman kalenteria. Ostin nuo hienot kynätkin jo valmiiksi tuomaan vähän värikkyyttä kalenteriini. Kynät on ostettu Lidlistä :D.
DSC_0006
Mulla onkin jo paljon kaikenlaisia menoja merkattavana tuonne kalenteriin. Hiiih Tämon pivapiva!

Ei mennyt edes kovin kauaa, kun tuo custom made tuli postissa. Vaan vähän reilu viikko :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti