5. tammikuuta 2013

Uudet kujeet

Uusi Vuosi ja uudet kujeet. Meidän Uuden Vuoden aatto meni oikein mukavasti. Vietettiin sitä siis ihan vaan kotona kolmistaan Oskun kanssa. Alkuilta me vietettiin sisällä leffaa kattellessa ja juustoja viinin kanssa nauttiessa. Osku vaikutti aluks pelkäävänsä niitä paukkuja ihan mielettömästi, mut sitten kun me mentiin ulos, niin Oskua ei ois enää millään meinannu saada sisälle, kun ulkona oli niin paljon kivempaa.
DSC_0007DSC_0008create an animated gif
Ei viitsitty ostaa edes mitään kunnon ilotulituksia vaan tyydyttiin perus pikku paukkuihin. Ostettiin sellanen ruutisetti, missä oli jotain pikku tankkeja ja lentsikoita ja sit vähän jotain kiinareita ja semmossii. Niitten lisäks ostettiin vielä paketti pikku Etnoja eli siis tommosia tulivuoria. Ne on mun lemppareita. Oltiin ulkona joskus kymmenen ja yhentoista välillä, niin sillon ei ollut vielä ihan totaalista räiskintää. Keskiyön aikaan me katottiin ikkunasta ihan ilmasiks, kun naapurilla oli jättimäisiä raketteja. Vaihteeksi näinkin, eikä aamulla ollut edes kaameeta kapulaa :D

Loppuviikko meniki sit aika väsyneesti töissä, kun oli tullut valvottua jouluna ja Uutena Vuotena vähän normaalia myöhempään. Mut niin tais mennä kaikilla muillakin.

Eilen, perjantaina, me päästiin viimein viettämään koko kaveriporukalla yhteistä iltaa. Käytiin ekaks taas Kampissa keilailemassa ja vaikka olin vasta ollut siellä tyttöporukalla, niin olin edellistäkin surkeampi :D Syytän siitä sitä keilapalloa, kun en löytänyt mistään mitään kymppiä pienempää ja mun sormet ei oikein meinannu ylttää kunnolla niihin reikiin, että tuntu kokoajan siltä et se putoo mun kädestä hetkenä minä hyvänsä. Aika meni niin nopeasti, etten ottanut yhtään kuvia illasta, mutta hauskaa ainakin oli.

Keilailun jälkeen lähettiin ettimään jostain raflaa meiän kahdeksan henkilön seurueelle. Ei ollu mikään kovin helppo juttu ilman pöytävarausta. Kaiken lisäks alko sataa inhottavasti räntää, että se stadissa säntäilyä alkoi koitua kohtalokkaaks. Lopulta me kuitenkin saatiin pöytä Cantina Westistä ja me päästiinkin nauttimaan kaikki mahamme ihan täpötäysiksi. Ehkä vähän liiankin täyteen.

Ruokailun jälkeen me tultiinkin tänne meille. Alettiin pelailee vähän juomapelejä ja katottiin leffaa ja lopulta joskus kahen aikaan lähettiin piipahtaa vielä tuohon paikalliseenkin. Nukkumaan pääsin vasta joskus kuuden jälkeen, joten tänään ei ole paljoo mittään tullua tehtyäkään. Perjantai tuntuikin ihan sika pitkältä. Oli kyl ihan sairaan kivaa ja päästiin viettämään ns. läksiäisbileet Tinkelle, kun se lähtee maanantaina inttiin.

Tänään on ollut vähän heikko happi ja päätä on särkenyt pitkästä aikaa enemmän kuin koskaan :D Onneks alko hellittämään päänsärky edes sen verran, että jaksoi Putousta kattoa ja nauraa ittensä taas ihan kipeäksi.
DSC_0030DSC_0031
Noi stand-up koomikot tossa alussa oli kyllä aika kova veto :D

Sori, jos teksti tuntuu tosi sekavalta, mut aivot on viel ehkä vähän jäässä eilisestä. Halusin kuitenkin tulla päivittämään tänne, että vuosi 2013 on lähtenyt ihan kivasti käyntiin.

Kalenteriin on nyt tullut paljon lisää merkattavaa. Ensinnäkin huomenna ollaan menossa taas Espooseen Oskun äiskän ja siskon luokse nauttimaan Joulun tähteistä eli glögistä ja pipareista yms. ja koirat pääsee taas leikkimään ihan täysillä. Lisäksi ens viikon lauantaina aloitellaan vähän agilityn harrastelua. Meille on varattu seuraaviksi kymmeneksi lauantaiksi harjoittelutila, niin pääsee Oskukin purkamaan vähän ylimääräistä energiaansa ja oppimaan taas jotain uutta. Koiralinjalla vielä jatketaan, sillä Oskulle on myös varattu aika lonkkakuvauksiin ja Osku joutuu ekaa kertaa nukutetuksi. Voi pientä, mutta ihanaa kun saa taas yhen asian pois päiväjärjestyksestä.

Itseasiassa kalenteriin liittyen, voitin vähän aikaa sitten Iinan (Mou Mou) blogiarvonnassa mahdollisuuden tilata itse suunnittelemani kalenterin. Laitoinkin heti suunnitelmani eteenpäin ja sen pitäisi tulla joskus parin viikon päästä postissa. Nyt vaan pitää pärjätä pari viikkoa ilman kalenteria vaikka oon sellanen himo kalenteriaddikti, että siitä voi tulla hankalaa :D Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Tähän loppuun vielä kuva Akusta, jolle vanhuus kävi viimein liian koville.
IMG_2835
R.I.P Aku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti