10. tammikuuta 2013

Pientä leijumista

Tulin nyt tännekki leijuu, et saatiin kerranki ihan kivat joululahjat duunista. Eikä vaan ihan vaan vähän kiva vaan aika tosi jees. Nimittäin saatiin jokainen ihka oikee iPad Mini!!!!!!
DSC_0001 (10)
Nyt mustakin tuli sitten Applehomo. No ei. Ei mulla oo kun tää yks Applen tuote ja siihen se saa luvan jäädä. Saatiin päättää jopa värikin. Ite otin valkoisen.
DSC_0002 (10)
Kaikille annettiin myös omat hienot nimikkotarrat, ettei mene laitteet sitten sekasin :D

Nyt ei sitten varmaan saadakkaan joululahjoja ainakaan kymmeneen vuoteen. Heh. Oli vähän läppä, kun haettiin niitä tabletteja sieltä, niin monella oli jo joku tabletti. Esim. mullahan on jo se isompi Samsung ja duunikaverilla on kans se sama. Yhellä oliki jo se isompi iPad, et tää nyt tais tulla vähän myöhässä. No ei se sillai haittaa. Ekaks kelasin, et vois myydä ton ja ostaa niillä rahoilla uuden puhelimen :D Oisko joku kiinnostunu ostaa?

Mut toisaalta voinhan mä pitää tota semmosena mukana liikkuvana tablettina ja sit sen Samsungin pidän kotona vaik yöpöydällä ja keittiössä :D Eiköhän noille käyttöä löydy molemmille. Antti ei ees huolinu tota iPadia itelleen, koska...no koska se on Applen tuote. Se sai raivarit aikoinaan jo iPodista, kun siihen piti ladata iTunes ja ties mitä kaikkee plaa plaa. No kyllä se intissä kelpasi, kun siitä pystyi kattoa animea ja muuta sellasta.

No joo, mutta tällaista tällä kertaa. Ei ihan joka kerta tuu saatuu näin hienoo joululahjaa firmalta :)

Nyt vaan latailee kaikkii hienoi pelei ja ohjelmii, jota ei muualta saa ku applestoresta.

2 kommenttia:

  1. paljonko tuosta iPadista olis sitten hintapyyntö? :)

    VastaaPoista
  2. Se nyt on jo avattu ja otettu käyttöön, niin ei se paljoo parii sataa enempää voi olla. Mutta en oo nyt vielä myymässä sitä, kun ajattelin tutustua siihen vielä vähän enemmän :)

    VastaaPoista