27. tammikuuta 2014

Fiesta!

Pidettiin lauantaina pikkaset meksikolaisteemaiset synttäritortillaleffailtamat. Aamulla heräsin aikaisin, mitäs muutakaan kuin leipomaan kakkua.
Tämän postauksen kuvat on taas Instagram tilini tarjoamat otokset. Älkää pahastuko.

Rakastan juustokakkuja yli kaiken ja meiän Kanarianmatkan kakkuepisodin innoittamana mä päätin leipoa kolmen suklaan juustokakkua.

Kakkuepisodi oli siis sellanen, kun me käytiin yhdessä raflassa syömässä ja mulle oli iskemässä se auringonpistos ja kaverit otti vielä jälkkäriks kolmensuklaanjuustokakkua, mut Antti ei uskaltanu ottaa sitä ku se ei välttämättä ollu laktoositonta ja ei oo vessa lähellä ja sit ku mulle iski se huono olo ni jouduttiin lähtee taksilla takas hotellille ja Antilla on sit siitä huonofiilis ku se ois voinu syödä sittenki sitä kakkuu ku oltiin menossa huoneeseen missä on vessa lähellä :D No lohdutukseks sit tein Antille mahdollisimman samanlaista kakkua laktoosittomana, ni ei jää niin paljo harmittamaan. 

Löysin taas netistä randomilla tämän kyseisen kakun reseptin, niin vähän jänskätti, että mitähän tästä tulee. Vähän saattoi tulla sattumia joukkoon, kun olin vähän hidas sen suklaan sekottamisen kanssa, ni se vähän jähmäköity takas, mut mä tokasin vieraille, et tää on tämmönen suklaahippukakku :D

Mutta tosiaan kakku meni jääkaappiin hyytymään ja meikä alkoi järjestelemään paikkoja vähän enemmän teemanmukaisemman näköiseksi.
Nyt voinen jo paljastaa viimeaikaiset askarteluni, nimittäin tein meille maskotiksi Pinjatan! Mietin yks päivä, et mä haluan tehdä itse Pinjatan ja sit mä vaan aloin teippailemaan pahvilaatikoita yhteen. Sit ku mä olin saanu suht kivan rungon valmiiksi, mä kävin ostamassa kreppipaperia, josta mä leikkasin sellasia noin 4-5 cm paksusia suikaileita, joita mä sitten hapsuttelin. Sitten vaan liimailin niitä suikaleita kiinni tuohon kerros kerrokselta. Pikkasen meinas paniikki iskeä, kun tein tuota vielä perjantaiyönä kahden aikaan, kun se ei ollut vieläkään ihan valmis. Sain onneks viimeisteltyä sen vielä lauantai aamuna valmiiksi, niin ehdin keskittyä leipomiseen. Tein sille iloisen ilmeen, koska se on maailman onnekkain Pinjata, koska sitä ei saa lyödä :D Sillä nimittäin ei ole karkkia sisuksissaan.

Karkkia me kyllä saatiin muualtakin, kun mentiin taas nyyttärimeiningillä ja jengi toi kaikkea herkkua ja mässytettävää.
Tilasin juhlamaailma.fistä tuommosia ihania teemaan sopivia dippikulhoja, niin saatiin kaikki kivasti esille. Me tehtiin jopa itse guacamolea ja salsadippiä. Niistä tuli niin hyviä, että kaikki meni kaupaksi. Sieltä juhlamaailma.fistä tilasin myös tuon pöytäliinan ja kertakäyttölautasia ja serviettejä. Sieltä ois löytyny vaikka mitä kivaa teemajuttua, mut yritin hillitä itseäni. Siellä itseasiassa tais olla Pinjatojakin myynnissä. Ihan siis semmosia mihin voi tunkea karkkiakin sisään.

Vieraat alko tulemaan joskus kuuden jälkeen ja alettiin samantien kokkailemaan jauhelihaa ja kanaa, mariachi bändin soidessa taustalla Spotifysta. Siirrettiin sapuskat olohuoneen puolelle ja pistettiin Itse ilkimys 2 pyörimään telkusta.
Ruokaa oli ainakin riittävästi ja kaikki sai massut ihan täyteen. Ruokaa oli niin paljon, että sitä jäi meillekkin vielä paljon jäljelle seuraavaksi päiväksi :D Itse ilkimyksen jälkeen pidettiin kakkukahvit ja päästiin viimein maistelemaan sitä meikän juustokakkuluomusta.
Ja se olikin ihan SAIRAAN HYVÄÄ! Taina jopa tokaisi, että se oli vähän parempaa kuin se Kanarialla syöty kakku ;) heheh. Kaikki otti siitä siivunsa kun jäljellä oli enää joku yks kolmasosa kakkua. Olin pistämässä sitä jo takas jääkaappiin, kun Jani vielä juoksi lautasensa kanssa hakemaan lisää :D Eipä siitä lopulta enää jäänykkään kuin 1/4 palanen seuraavalle päivälle ja me syötiinkin se aikas äkkiä pois. Herrajestas. Täytyy tehä toistekkin.

Kakkukahvien jälkeen siirryttiin taas katsomaan seuraavaa elokuvaa, joka oli Paranormal Activity 4. Ollaan aina Halloweenjuhlien jälkeisenä krapula-aamuna katottu Paranormal Activity leffoja ja vähän niinkuin perinteisiin kuuluu jo katsoa aina kaikki jatko-osat samassa porukassa :D hih hih. Elokuva ei sinänsä ollut kovin kummonen, mutta olihan se pakko kattoa, kun on ne muutkin jo nähnyt. Ei ollut niin paljon sellasia "iho nousee kananlihalle" kohtia. Nythän on elokuvissa jo uusi lisäosa. Se sit seuraavaks.

Kello alko olee jo yli puolen yön, mutta siinä ruokaähkyissämme ei jaksettu enää lähteä mihinkään, joten pistettiin kolmas leffa pyörimään. Kauhulinjalla jatkettiin ja vuorossa oli elokuva The Conjuring. Kyseessä oli taas perus riivattu/kirottu-elokuva, mutta ihan hyvä kaltaisekseen. Vähän enemmän säikkykohtauksia kuin Paranormal Activity 4:ssa, mutta ei siltikään mikään ihan superhyvä elokuva. Ehkä pahimmat "iho nousee kananlihalle"-sävärit sain joskus aikoinaan kun katsoin ekaa kertaa Paranormal Activityä. Se oli just jees.

Mutta joo, vieraat jaksoi viimein hiipparoida, ähkyistään huolimatta, kotiin joskus kolmen aikaan ja meikä painelikin suoraan nukkumaan. Oli kyllä ihan törkeen kivat synttäritortillailtamat! En ois parempaa voinu toivoo. Kiitokset kaikille ihanille, jotka jaksoivat meikän kunniaksi raahautua taas paikalle <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti