4. tammikuuta 2014

Gran Canaria, Puerto Rico osa 2

Riemuloma Kanarialla jatkuu...

Keskiviikkona päätettiin aloittaa päivä uima-altaalla.


Aurinko paistoi suoraan meiän hotellin uima-altaalle jo heti ysiltä aamulla. Syötiin aamupalaa kaikessa rauhassa ja siirryttiin altaalle kympiltä kun sinne virallisesti sai jo pulahtaakkin.

 
Siellä hotellin baarissa oli päivisin aina sellanen vanhusten humppatuokio. Siellä oli joku amerikkalainen heppu laulamassa niille askelkuvioita ja ne vanhukset veteli sitä tanssia ihan hipoissaan kaksi tuntia putkeen. Pian alkoi altaallakin häppeninkiä, kun siihen tuli pomppimaan sellainen nuori ruotsalainen poika. Se poika...tai no mies, alkoi vetää allasjumppatuokiota ja mehän tietysti Tainan kanssa heti osallistuttiin siihen mukaan. Se ruotsalainen miekkonen puhui välillä ruotsia ja englantia ja espanjaa ja jopa suomeakin. Kanaria taitaa tosiaan olla oikea skandinaavien lomakohde :D
  
 
Altaalla löhöilyjen jälkeen päätettiin lähteä taas vähän seikkailemaan. Kokeiltiin joka päivä aina uusia reittejä, mitä kautta mentiin alas kohti keskustaa. Löydettiin tiemme taas rannalle ja pysähdyttiin huilimaan hetkeksi rantabaariin drinksuille.

 
Lomalla kun kerran oltiin, niin otin sitten Sex on the Beachin. Tämä drinksu oli muistaakseni jotain 6 euroa, mutta se oli kyllä ihan törkeen hyvää. Siinä ei maistunut ollenkaan alkoholi, mutta kyllä siinä jotain oli kun huomasin sen nousseen päähän kun lähdettiin taas liikkeelle :D
 
Katteltiin siinä hetki rantakauppoja, kunnes aurinko alkoi taas pikkuhiljaa laskea. Päätettiin suunnata katsomaan auringon laskua Puerto Ricon sataman päädyssä olleelle aallonmurtajalle.

 Ostettiin matkan varrelta kaupasta parit juomat ja nautiskeltiin niitä siinä aallomurtajan kivillä istuskellen ja auringonlaskua ihastellen. Harmi, että horisontissa oli vähän pilviä, niin ei ihan koko auringonlaskua nähty, mutta kyllä se näytti kauniilta siitäkin huolimatta. Voi, että meillä oli kyllä hauskaa.

Auringonlaskun jälkeen me taas kiivettiin ylös hotellille, mutta tällä kertaa taidettiin kyllä ottaa satamasta taksi. Taksi maksoi siellä noin 4 euroa keskustasta hotellille, joten se ei paljoa lompakossa kirpaissut. Hotellilla vähän laittauduttiin ja nautittiin siinä parit drinksut ja lähdettiin taas alas keskustaan syömään.


Siellä keskustan ostarilla yritti olla kovin jouluinenkin tunnelma, mutta ei sitä niin tullut ajateltua siellä yhtään, että nyt ois muka joku joulukuu.Löydettiin taas ruokapaikka ja otettiin siinä ruokia odotellessa yhdet drinksut. Maistoin ekaa kertaa elämässäni Piña Coladaa, mutta se ei ollutkaan niin kovin minun makuuni. Tai sitten se oli se pikkuhiljaa hiipivä auringonpistos huono-olo, joka tuona iltana sitten iski. Meidän oli tarkoitus viettää bileilta, mutta mulle tuli yhtäkkiä niin huono olo, että lähdettiin sitten Antin kanssa ruuan jälkeen taksilla hotellille, jossa sitten lopulta tärisin vilusta peittoon kääriytyneenä. Hyyrhhh....

Seuraavina päivinä aloin käyttää ahkerasti hattua auringossa ja juoda reippaasti enemmän vettä :D

Torstaina lähdettiin taas seikkailemaan ja reippailemaan kohti Amadores-rantaa.


Amadoresin ranta sijaitsi yhden sellaisen kukkulan takana, joten me saatiin taas pikkasen kiivetä jyrkkiä mäkiä ylös ja alas.

Amadoresin rannalla oli mielestäni hieman enemmän porukkaa kuin Puerto Ricon rannalla, mutta se hiekka ei ollut niin ihanan pehmeätä kuin Puerto Ricossa. Siellä oli kyllä enemmän ostosbasaareja ja ravintoloita. Käppäiltiin hetki rantaa pitkin ja istuskeltiin ihailemaan surffaripoikia. Siellä alkoi olemaan jo ihan kivat aallot.


Pian iski taas nälkä ja vedettiin välipalaksi toastit ja milk shaket. Oikeastaan nuo "pirtelöt" oli vaan pelkkää suklaalla maistettua maitoa, mutta ei se nyt niin haitannut. Hyvää se oli kuiteskii :D

Amadoresin rannalta ostin ehkä ainoan tuliaiseni koko reissulta; yhden ainokaisen hellemekon. Palattiin taas pian hotellille, kun aurinko alkoi jo laskea ja vaihdoin tuon hellemekon päälleni.

Lähdettiin pelailemaan hieman minigolfia, jossa mä olen ehkä maailman surkein. No ei siinä mitään, en ole huono häviäjä :D


Blogger taas näköjään vihaa kuviani.

Minigolfin jälkeen mentiin taas, ylläri ylläri, syömään. Tuona iltana taidettiin käydä yhdessä tanskalaisessa(tai norjalaisessa) ravintolassa syömässä Tortilloja. Mmmm nam ne oli kyllä ihan tajuttoman hyviä ja kun ne täytteet tuotiin pöytään, niin se pannu vielä tirisi kun se oli niin kuumaa. Se oli vähän hauska, mutta oli kyllä hyvä mesta.

Palaillaan taas uusien seikkailujen kera ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti