23. tammikuuta 2014

Seinäkadun susi

Eilen oli taas vaihteeks Finnkinon superpäivä ja me käytiin katsomassa tuo paljon puhuttu ja kehuttu The Wolf of Wallstreet. Onneksi elokuva ei ole joutunut minkään nolon suomennoksen uhriksi, toisin kuin tuo minun köyhä otsikkoni :D

The wolf of Wallstreet kertoo nuoresta meklarista, Jordan Belfortista, joka on vasta päässyt työn makuun kunnes suuri talouslasku yrittää ajaa häntä toiseen suuntaan. Hän ei kuitenkaan hevillä luovuta vaan päätyy myymään suuria määriä penniosakkeita tyhmille osakkeenostajille. Lopulta Jordan päättää perustaa oman pörssiyhtiön ja alkaa tahkomaan hulluna massia rikkaiden osakkeenostajien kustannuksella.

Elokuva kestää noin kolme tuntia ja mukaan mahtuu paljon alastomia naisia, huumeita ja kuulemma myös ennätyksellisen määrän kirosanoja :D Sehän tiedetään, ettei liiallisesta rahan tulosta ja huumeista voi seurata koskaan mitään hyvää, mutta tätä sekoilua oli kyllä hauska seurata. 

Tositapahtumiin perustuvat elokuvat saa multa aina extrapropsit, mutta koska mä en oikeen ole huumeleffojen fani, niin mä annan tälle vaan... 4 1/2 tähteä viidestä. Mutta suosittelen ehdottomasti käymään katsomassa, jos vaan paikkoja löytyy. On meinaan ollu ihan tuhottoman täynnä kaikki näytökset. 

Montahan Oscaria tämä elokuva tulee kahmimaan....ehdokkuuksia taitaa olla ainakin viisi.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Palaillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti