30. tammikuuta 2014

Dallas Buyers Club sponsored by NRJ

Tänään saimme kunnian osallistua Dallas Buyers Club elokuvan ennakkonäytökseen. Tämän kunnian tarjosi Radio NRJ:n Korppilan Pursiseura, jonka kilpailuun osallistuin... ja voitin.

Dallas Buyers Club kertoo härkäratsastaja-sähkömies Ron Woodroofista, joka työtapaturman johdosta joutuu sairaalaan, ja jossa hänellä todetaan olevan HIV. Hänelle ennustetaan noin kolmekymmentä päivää elinaikaa, mutta Ron ei tohdi luovuttaa niin helpolla, vaan alkaa etsimään lisää tietoa hoidoista ja lääkkeistä. Elokuva sijoittuu 80-luvulle, joten lääketiede ei ollut vielä kovin kehittynyttä, siispä Ron ajautuukin laittomien lääkkeiden maailmaan ja päätyy salaiselle klinikalle Meksikoon. Siellä hän saa idean salakuljettaa laittomia lääkkeitä jenkkeihin ja niiden myymisen sijaan hän päättää perustaa Dallas Buyers Clubin, jossa lääkkeet ovat ilmaisia, mutta jonka jäsenyys maksaa 400 dollaria.

Dallas Buyers Club on saanut jo kuusi Oscar-ehdokkuutta ja on herättänyt lievää kohua Matthew McConaugheyn massiivisen muodonmuutoksen takia.

Itse ainakin tykkäsin elokuvasta tosi paljon. En keksi siitä oikeastaan mitään huonoa sanottavaa, joten annan 5/5 tähteä. Suosittelen, käykää katsomassa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti