13. tammikuuta 2014

Häämessuilla

Käytiin eilen tulevan morsiamen ja toisen kaason kanssa häämessuilla Vanhassa Satamassa.
Hääsuunnittelut ovat muuten jo ihan hyvällä mallillaan, mutta pientä askartelua olisi vielä luvassa, mikä onkin sitten se mun ehdoton lemppariosuus :D Haettiin siis vähän inpiraatiota mm. kutsukortteihin ja erilaisiin juhlapaikan koristeluihin.

Kyseiset häämessut koostuivat suurimmaksi osaksi pukuliikkeiden ja sormusliikkeiden ständeistä. Myös parit juhlapaikan esittelijät ja valokuvauspalveluiden esittelijät olivat siellä, mutta aika vähän oli sellaista mitä oltaisiin kaivattu enemmän. Esim. kaasoille ei löytynyt oikein mitään muuta kuin ehkä polttaripalveluita, mutta mitään mekkoja tms. ei juurikaan löytynyt. Hääkimppujakin yritettiin katsastella, mutta löydettiin ehkä kaksi putiikkia, jotka tarjosi kyseisiä palveluita.

Löydettiin kuitenkin Sinellin vähän isompi ständi, missä saatiinkin hieman inspiraatiota kutsukorttien askarteluun. Lisäksi sieltä löytyi kivoja tarjouksia ja morsian innostuikin ostamaan kolme pakettia sellaisia pieniä kangaspusseja, vaikkei edes tiennyt mitä niillä tekisi :D Kai niihin voi vaikka riisit laittaa, mutta eiköhän me jotain keksitä. Halvalla kun sai.
 
 
Mutta sitten me löydettiinkin sellanen askartelijan ja juhlienjärjestäjän taivas.... eli siis juuri oikea paikka mulle. Sieltä löytyi paljon kaikkea koristelutarviketta ja rekvisiittaa ja ties mitä. Me myös päätettiin yhteisissä tuumin, että sinne häihin on pakko tulla ilmapalloja :D Siis siellä oli niin ihanan näkösiä kaikkia ilmapalloja ja kaikenmaailman paperikoristeita, että herramunjee... munkin on pakko järjestää kohta jotkut megabileet.
 
Okei okei, mä ainakin inspiroiduin ihan kivasti ja odotankin jo innolla sitä, kun päästään askartelemaan kaikkia juttuja sinne häihin. Iiih!
 
Siellä kun me käytiin kaikkia niitä sormuskojujakin läpi, niin aloin jo ehkä salaa haaveilemaan myös omista häistä. Tai oikeestaan kihloista. Meille tulee siis Antin kanssa jo kahdeksan vuotta täyteen ja ....no eikös se nyt olis jo aika mennä taas yks askel eteenpäin ja hankkia ne sormukset? Mä en ainakaan panis pahitteeks :D No sitä päivää odotellessa....
 
Häämessujen jälkeen me mentiin vielä Tainan kanssa syömään Forumiin. Ei vitsi, missä välissä se on kokenut ihan totaalisen muutoksen? Mä en oo vissiin käyny siellä pariin vuoteen ku siellä oli kaikki paikat ihan uusittu ja vaihtaneet paikkaa. No me löydettiin sieltä sitten semmonen tyylikäs Baari/ravintola, nimeltään O'Learys. Se oli hirmusen viehättävä paikka ja ruoka oli ainakin ihan törkeen hyvää. Otettiin kanacaesarsalaatit ja kyytipojaksi yhdet Garaget. Nams. Se oli kyl sellanen sporttibaari, mut suosittelen silti. Se oli kiva paikka.
 
Muuta mä en sit viikonloppuna tehnykkään, kuin kutonut sukkaa :D
 
Palaillaan taas. 

2 kommenttia:

 1. Ihana toi mekko noilla mustilla koristeilla! :)
  Meilläkin kaverin häitä järkätään ja ollaan kans mietitty erilaisia koristeluja ja väriteemaa. Jotenkin inspistä on vaan vaikee löytää.. :D
  Mä aattelin haastaa sut! Kurkkaappa! http://goodbyebadfeeling.blogspot.fi/2014/01/haaste.html

  VastaaPoista
 2. Niin ja kun vaihtoehtojakin on miljoona erilaista! Onneksi meiän morsian on jo päättänyt teeman, niin on pikkusen helpompi lähtee suunnittelemaan :)

  Vastailen haasteeseesi mahd. pian :)

  VastaaPoista