21. tammikuuta 2014

Viikonloppuja!

No mitäkä mitäkä.

Ei raaskis bloggailla ilman kuvia.

Noh käytetäänpä näitä paria instagramkuvaa täytteenä....


 
Lauantaina oli luvassa Tainan ja Jessen tuparit, joten halusin leipoa sinne tupaantulijaislahjaksi vähän porkkanakakkua. En oo koskaan ennen moista tehnyt, mutta muistelin sen olevan taivaallisen hyvää. Mähän kerroin jo aiemmin, että saatiin töistä joululahjaks isot kassiliset lihaa ja juustoja. No siinä juustopakkauksessa oli mukana Koskenlaskija tuorejuustoa ja sen paketin kyljessä oli porkkanakakkuruutujen ohje, joten pakkohan sitä oli sitten kokeilla. Onneksi porkkanakakun ohje on sen verran simppeli, niin kaikki muut ainekset löytyikin valmiiksi kaapista.

Juhlat alkoivat jo viideltä ja minun piti käydä vielä suihkussa ennen sitä. Meidän suihkuhuone on näillä kovilla pakkasilla ihan tajuttoman kylmä, joten ehdotin Antille, että lämmitetään sauna. No siellä saunassa tulikin lämmiteltyä vähän pidempään ja meinasi tulla kiire leipomisen kanssa. Käytiin vieläpä ostamassa Prismasta tuparilahjaksi pieni Muumitarjotin, johon saisin sitten ne kakkuset mukavasti aseteltua.

Kakku valmistuikin lopulta helposti, vaikka epäilinkin vähän sen kuorrutteen kanssa. Sen verran työläs sen kakun leipominen oli, että ei ihan viideksi ehditty paikalle, mutta onneksi kakun tuomio oli positiivinen, joten saatiin myöhästymisemme anteeksi :D

 
Tupareissa oli hyvä meininki ja en voi olla muuta kuin hirmu kateellinen heidän superhienosta kodistaan. Shown meinasi kuitenkin varastaa toinen kaveripariskunta, joka paljasti yllättäen ihania vauvauutisia. Sieltä se sitten tuli! :D Nyt on kaikki ensikokemukset meidän kaveriporukassa koettu ja loput tuleekin sitten hyvänä kakkosena. Haha. No ei vaan ollaan hirmu onnellisia heidän puolestaan ja olihan se jo vähän odotettavissakin ;) 
 
No me lähdettiin sitten puolen yön aikaan kotio, kun meillä oli tosiaan koirat kotona ilman hoitajaa. Eipä mennyt kauaa, kun meikä kömpi jo pehkuihin.
 
Sunnuntaina oli ihan mielettömän ihana sää, joten lähdin koirien kanssa pitkälle lenkille. Päätettiin kävästä vähän koirapuistossakin ja siellähän tulikin sitten oltua tunti jos toinenkin. Pojat pääsi purkamaan energiaa ja juoksemaan tuhatta ja sataa toistensa perässä. Harmittaa vaan niin sikana, ettei tullut otettua kameraa, mukaan, koska silloin oli vaan niin mielettömän kaunis sää, kun aurinko paistoi, mutta silti hiljakseltaan leijaili pieniä lumihiutaleita. No ehkä mä seuraavalla kerralla otan kamerankin mukaan.
 
Mä oon tässä ohimennen höpötelly, mun tuskaisesta villasukkaprojetistani. No tässäpä syy tuskaisuuden aiheuttajaan.
 
 
Eli siis teen ekaa kertaa sitten ala-asteen tämmöistä kuvioneulosta erään ohjeen mukaan minkä bongasin Suuri Käsityö-lehdestä. En ees tajunnut siitä kuvasta, että tämä olisi näin hirmuisen suuritöinen. Ensinnäkin huomasin pian, että tästä sukastahan tulee siis ylipolven-mittainen, eli siis ihan törkeen pitkä ja kun tuota kuviota tekee sen koko mitalta jalkaterään asti, niin siinä menee ihan pieni tovi, saati että tälle pitäis vielä tehdä toinen sukka pariksikin. Ei hele.... mihin mä oon taas ryhtyny.
 
Ei ihme, että mun käsityöt jää aina kesken :D Nojaa kattellaan, jos pääsisin joskus esittelemään valmiita luomuksiakin. Saas ny nähhä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti