27. tammikuuta 2014

Laura 25 v. täällä hei.

Nyt se sitten tapahtu. Meikä täytti viis.... eiku kakskytviis ja tästä on enää suunta kohti kolmikymppisiä. Hui kauhee, älä ees sano. Toivottavasti ei nyt ihan vielä löydy harmaita hiuksia.

Katottiin eilen viimein The Great Gatsby, jonka ostin ennen joulua 3D-bluerayna.

Siis mä vasta leffan alkaessa tajusin, et sehän oliki Baz Luhrmannin ohjaama elokuva. Siis se tyyli on vaan niin ilmiselvä ja mä tykkään siitä ihan tosi paljon. Ai siis kuka vai? No sanooko Moulin Rouge, Romeo & Julia ja Australia elokuvat mitään. Paljon värejä ja hauskoja kuvakulmia ja loistoa ja kimalletta. Nyt ku aloin miettii tota Australiaaki, miks ihastuin siihen niin kybällä, ni sehän johtuu tietysti tosta ohjaajan tyylistä.

Mutta niin itse elokuvaan. The Great Gatsby sijoittuu ihanan tyylikkääseen 20-lukuun, jossa juhlat olivat täynnä loistoa ja kimalletta ja jazz-musiikki soi. Kuitenkin vain yhdet juhlat olivat ylitse muiden ja ne järjesti tietenkin tämä mysteerinen Herra Gatsby. Juhlien takana on kuitenkin salajuoni löytää viisi vuotta sitten kadotettu rakkaus uudestaan ja tähän Herra Gatsby tarvitsisi apua köyhältä pörssimeklari naapuriltaan. Ongelmana on kuitenkin Baz Luhrmannin elokuvista tyypillinen kielletty rakkaus, kun tämä kauan sitten kadotettu rakkaus onkin naimisissa toisen miehen kanssa. Saako Romeo Juliaansa tai kirjailija kurtisaaniansa tässäkään elokuvassa, sen saat ihan itse ottaa selville :D

Ihana ihana ihana elokuva. Tämä menee taas ihan suosikkien top10:een. Tekee mieli katsoa se jo uudestaan ja uudestaan ja uudestaan.... 5/5! Vois katsoa samalla myös Moulin Rougen ja Australian, koska tietystihän mä omistan myös ne elokuvat DVD:llä!

P.S. Kauheet Leonardo DiCaprio maratonit mä oon taas pitäny, kun se on kohta ihan joka leffassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti