29. maaliskuuta 2011

Hyvää ruokaa ja zumbailua

Tää "sinkkuna" eläminen on niin outoa :D En mitenkään osaa tehdä ruokaa yhdelle kahden sijasta. Noh nytpähän on ainakin ruokaa seuraavaks neljäks päiväks. Elikkä löysin jääkaapista kolme kananmunaa, joille piti keksiä jotain käyttöä. Yritän nyt vähentää herkkujen syömistä, joten en alkanut leipomaan mitään kakkuja tai pullia. Päädyin tekemään taas sitä herkullista kiinalaista paistettua riisiä. Tällä kertaa katkaravuilla.Tällä kertaa löysin siis näinkin yksinkertaiset ainekset kuin; amerikan vihannessekoitus (rainbow), katkarapuja, riisiä ja kananmunaa + mausteita.
Laitoin riisit kiehumaan kattilaan ja aloin paistaa munista semmosta niin sanottua scrambled eggsiä.
Sen jälkeen lisäsin munan joukkoon jäiset vihannekset, ja kun vihannekset oli tarpeeksi sulaneet, lisäsin valmiin riisin.
Ja tällästä siitä nyt sit tällä kertaa tuli. Mausteina käytin vain suolaa ja mustapippuria.

Ruuan jälkeen sammuin sohvalle ja heräsin vasta seiskalta, kun iskä tuli herättämään. Asutaan siis isäni talossa ikään kuin talonvahteina niinä aikoina kun hän asuu ulkomailla. Kerron siitä joskus myöhemmin enemmän.

Niin tosiaan meinasi jäädä päivän Zumbat heti alkuun tekemättä, vaikka vasta eilen lupasin tehdä kokonaisen kymmenen päivän treeniohjelman. Mutta kokosin itseni ja uhrasin muodin huipulle-ohjelman ja tein 20minuutin Zumba expressin. Oikeestihan siinä "lukkarissa" oli vielä sen expressin lisäksi followed by Flat abs eli mun ois pitäny tehä viel seki tänään, mutta valitettavasti sitä en tänään enää ehtinyt tekemään. Huomenna taas 45 minuutin sculpt & tone pitäis jaksaa tehä, vaik mun lihakset on jo ihan tarpeeks kipeet :D

Himputti, olis kyl tarkotus ehtiä tekemään muutaki ku pelkkää Zumbailua, mut katotaa taas huomen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti