28. maaliskuuta 2011

Treeniä treeniä

Noniin ajattelinpas aloittaa Zumbaamisen ihan täysillä ja suorittaa yhden kokonaisen 10-päivän treeniohjelman. Tähän astihan olen tehnyt jonkun Zumba-ohjelmista kolme kertaa viikossa. Zumba DVD:den mukana tuli pieni opas vihkonen, jossa neuvotaan miten saavutetaan parhaiten tuloksia Zumban avulla. Vihkossa on mm. kolme erilaista treeniohjelmaa eri tarkoituksiin, kokonaisen viikon ruokapäiväkirja ja erilaisia treenivinkkejä. Minä ajattelin nyt kuitenkin kokeilla tätä tighten & tone-ohjelmaa.

Kymmenen päivän ohjelma, joista kahdeksan päivää treeniä ja kaksi lepopäivää. Tämän kun jaksaa tehdä niin eiköhän ala tuntumaan lihaksissa. Tuo sculpt & tone on 45 minuutin ohjelma, jossa käytetään näitä kuuluisia tone stickejä (1kg käsipainot), joilla tuodaan pientä lisävoimaa perustanssin sekaan. Voi olla, että joudun hieman luistamaan tästä treenilukkarista muiden tekemisteni takia, mutta pyrin kuitenkin suorittamaan tämän parhaani mukaan.

Tänään tuli taas postissa perjantaina tekemäni CDON.com tilaus. Tuli yllättävän nopeasti. Tällä kertaa tilasin kirjan.
Minun ei ollut tarkoitus lukea tätä Twilightin ns. lisäosaa ollenkaan, mutta kaverini hekuttaessa muita sarjaan kuuluvia kirjoja ajattelin, että pakko kai minunkin on hankkia jotain luettavaa. Muut osat minulta jo löytyykin.

Nythän minulla ei ole mitään häiriötekijöitäkään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti