21. maaliskuuta 2011

Maanantaita

Maanantai meinasi jo viedä voiton, mutta ei tästä nyt niin kauhea päivä tullutkaan. Nimittäin sain tänään paljon kaikkea uutta (miten niin materialisti). Töissä sain viime viikolla tekemäni Dermoshop tilauksen. Meillä on siellä siis semmoinen "Kahvipöytä" jonka kautta me tehdään ryhmätilauksia. Tilasin paljon uusia kasvovoiteita yms. testattavakseni. En ole vielä löytänyt mitään vakio naamamömmöjä joten kokeilen aina uusia merkkejä. Ei hyvä sinäänsä, että naama ärsyyntyy siitä jonkin verran, mutta ei maha mittää.

 Mandariinin tuoksuista suihkusaippuaa.
 Tämä on hyvää auringon polttamiin ja hyttysten puremiin. Kokeilin sitä viime kesänä kun "anopilla" oli sitä mökillä.
 Vadelmakasvonaamio.
 Kavovettä ja kosteusgeeliä.
 Yövoide ongelmaiholle.

Ja vielä tuommoinen jalkojen hoitosetti. Pitää muistaa pitää jaloistakin huolta.

Sain muutama viikko sitten oudon puhelun, jossa kysyttiin että saako lähettää näytteeksi ilmaiset hipster alushousut. No eihän moisesta tarjouksesta voi kieltäytyä. Nyt ne sitten tuli postissa.
Tällainen paketti sieltä tuli. Ihan siistin näköiset alkkarit. Täytyyhän niitä nyt kokeilla, jos sattuis vaikka olemaan niin hyvät että alkaisi tilaamaan niitä (tuskin sentään). Tämä on siis jokin "jäsenyys" missä tulee joka toinen kuukausi parit alushousut ja jotain... en tiedä sen enempää. Mutta kokeillaan nyt.

Sitten postissa tuli vielä ihanaakin ihanampi cdon.comin tilaukseni. Tai ainakin osa siitä. 
Tilasin siis Linkin Parkin uusimman levyn, koska olen menossa kesällä kyseisen bändin keikalle Kaisaniemeen. Jipii! Liputkin on jo hankittu. Olen fanittanut Linkin parkia jo pienestä pitäen (nykyään vähän vähemmän) ja nyt vasta pääsen näkemään heidät ensimmäistä kertaa livenä. Huisia! Pienenä fanitettiin sitä kaverin kanssa vähän enemmän, että oli kaikki seinätkin liimattu täyteen Linkin Parkin julisteita. Nykyään vain pidän heidän musiikistaan noin niinkuin yleisesti normaalia parempana. (Mike on ihanin!)
Mutta niin tuo peli oli pakko ostaa ihan vaan sen takia, että mulla on se ykkönen ja se oli musta just hyvä peli. Ja huomasin että nyt on tulossa jo kolmas osa tätä Uncharted pelisarjaa, että on jo aikakin pelata tuo läpi. Ja hintakin oli sopiva :)

Mitäs muuta. Ainiin se Nellyn tilaus peruuntui kokonaan koska tuotetta ei ollut varastossa tarpeeksi. Ilmeisesti tuo Nellyn sivujen uudistus oli niin kova menestys, että kaikki tuotteet meni kaupaksi alta aikayksikön. Urheiluliiveistä ei ole vieläkään kokoja, mutta hupparista ja housuista tein uuden tilauksen. Jos tällä kertaa jo tärppäis. Vähän ärsyttää kyllä, että siellä Sport fashion-etusivuilla oikein mainostetaan näitä Stay in place- urheiluliivejä, mutta yhtään tätä kyseistä merkkiä ei ole juuri nyt saatavilla. Pikkasen huonosti suunniteltu järjestelmä, mutta ei voine mitään. Löysin ne kyseiset urheiluliivit toisesta verkkokaupasta. Katotaan jos ne saapuis jopa perille. Hyvällä tuurilla.

Niijoo noita kuvia saa klikkailemalla suuremmaks....ihan vaan tiedoks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti