5. maaliskuuta 2011

Laurantai

Suklaakakku valmistui ihan hyvin. Ainakin maun perusteella, ulkonäkö on sitten asia erikseen.

Viimeksi taisin tehdä suklaakakkua tällä reseptillä kun asuin vielä äitini luona ja käytin hänen irtoreunavuokaansa joka on halkaisijaltaan 26cm. Minun oma vuokani taas sattuu olemaan 28cm halkaisijaltaan ja yleensä kaikki kakkuohjeet on suunniteltu nimenomaan tuohon pienempään vuokaan. Siksi tästä tuli nyt vähän litaska kakku, mutta ei se makua haittaa. Nimittäin tämän kakun koostumus onnistui ehkä parhaiten ikinä! Ennen multa on aina jäänyt keskusta raa'aksi tai jotain muuta vastaavaa (saattaa johtua myös silloisesta uunista), mutta nyt kakku oli kauttaaltaan maukas ja kostea. Vielä vaniljajäätelöä päälle niin kyllä maistuu, nam nam. Tämä ohje on otettu jostain vanhasta MeNaiset lehdestä. Jos joku kaipailee niin voin laittaa sen esille.

Tänään on vuorossa siemenien istutusta (viimeinkin!) ja laskiaispullien tekoa. Illalla nautitaankin sitten saunasta ja romanttisesta illallisesta. Ruokana meillä on tänään pippuripihviä ja valkosipuliperunoita ja jälkkäriksi tietenkin suklaakakkua vaniljajäätelön kera a'la Laura. Siitä myöhemmin mietteitä ja kuvia. Illan päätteeksi uskaltaudumme Paranormal Activity 2:sen ääreen.

Saa nähdä miten käy :)

P.S. Löysin uuden kokeilemisen arvoisen istutuskohteen; nimittäin ananas. Löysin ihan mahtavat ohjeet kotikasvatukseen ja sitä on siis aivan pakko kokeilla! Siitäkin lisää myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti